Menu Premium
Loading...

EvdWL over Valve’s Steam Deck, lappen voor next gen upgrades & EA

16/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor je het weet is dat weekend. Een beetje een anders weekend omdat we niet echt meer volle bak uit kunnen, en dat is balen, maar hé, het is vakantie en de zon lijkt te gaan schijnen. Dus laten we er een zo goed mogelijk begin maken met ander half uur gepraat over onze favoriete hobby: gaming. En er gebeurde zoals bijna elke week wel genoeg. Alsof het helemaal geen zomer is. Valve presenteerde zo maar uit het niets hun ‘Switch Pro’, de Steam Deck. Er was een hoop gemopper over next gen upgrades waar flink voor gelapt moest worden en er blijft wat kritiek op de Switch OLED. Want waarom 50 euro duurder als er maar tien euro aan extra hardware in zit?

Wat zijn de kansen van Valve’s Steam Deck?

Het zijn dit keer Daan en Jelle die aan de desk plaatsnemen. Het is een razend drukke tijd omdat mensen op vakantie gaan maar er desondanks toch een nieuwe aflevering van Premiumvision gemaakt dient te worden en voorbereidingen zijn getroffen voor het 20-jarig bestaan. Maar het nieuws houdt daar geen rekening mee. Daarom zitten we gewoon klaar voor een nieuwe editie van Einde van de Week Live, waar dit keer ook nog wat opmerkingen over het nieuws van vorige week recht gezet moeten worden. Plus die verrassende Steam deck dus. Die Gabe toch..

Wat gaat EA Play ons aanstaande donderdag brengen?

Volgende week donderdagavond om 19:00 uur is het tijd voor EA Play. Iets wat we zeer waarschijnlijk gaan coveren in een stream. In negentig minuten tijd presenteert EA de games die de ze komende maanden en in 2022 aan de gamers willen aanbieden. Daar zitten vooralsnog geen Star Wars games bij, want ze hebben nu al gemeld dat deze niet getoond worden. En dat is een nieuwe trend, het aankondigen wat je niet krijgt te zien. Bang voor teleurstellingen misschien? Is dat een goede ontwikkeling? Dit en talloze andere onderwerpen worden het komende anderhalve uur besproken. Prettig weekend alvast. En be safe.

Nieuwe modellen Aplha en Delta laptops bij MSI

MSI kondigde onlangs nieuwe Alpha en Delta laptops aan. In deze laptops bevinden zich de nieuwste AMD Ryzen 5000 H-Serie processor en de AMD Radeon RX6700 M serie videokaart. Alle info over deze laptops vind je hier.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch