Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over jaarcijfers Xbox en PlayStation & ophef update The Sims 4

07/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de vertrouwde dinsdagochtend staat hij voor je klaar, een gloedjenieuwe editie van de Peepshow. De rubriek waarin twee veteranen op stevige en spitsvondige wijze ingaan op de zakelijke kant van gaming. Vorige week hebben we een keer overgeslagen omdat we niet te vaak op dezelfde onderwerpen willen blijven rondmalen. Op gegeven moment weet je wel dat de verkoop van Activision/Blizzard niet soepel gaat en dat Ubisoft in zwaar weer zit. Daarom bespreken de vaste hosts Boris en JJ deze keer een aantal frisse onderwerpen zoals een top developer die bij Blizzard ontslag neemt, het verschil in de jaarcijfers tussen PlayStation en Xbox en de entree van transgenders bij The Sims 4. Dit en ander nieuws ga je zien en horen in de Peepshow van dinsdag 7 februari 2023.

Lead designer verlaat Blizzard vanwege ‘stack ranking’ methode

Brian Birmingham, een lead designer bij World of Warcraft Classic, heeft onlangs ontslag genomen bij Blizzard. Hij was het niet eens met de stack ranking werkwijze bij het bedrijf. Wat is stack ranking en waarom kan Birmingham er zo moeilijk mee leven? Boris en JJ leggen het uit en bespreken of dit soort management filosofieën wel passen in de gamesindustrie? De twee kijken ook naar de laatste kwartaalcijfers van zowel Xbox als PlayStation. Die verschillen namelijk nogal wat. Wie heeft het beste gescoord en waarom? En wat zijn de oorzaken? Je ziet en hoort de antwoorden in deze Peepshow.

PlayStation scoort commercieel maximaal & ophef over update The Sims 4

We gaan we het ook hebben over de aanwezigheid van materialen waarmee je jouw transgender Sim kunt uitrusten. Een heikel onderwerp dat op social media voor een pittige discussie zorgde. Je weet immers hoe de wereld vandaag de dag in elkaar zit. Wat vinden Boris en JJ van deze update? Het antwoord krijg je zodra je op de Play knop clickt.      

  

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch