Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over inkomsten Xbox Game Pass & EA molt twee sportgames

11/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Peepshow is dé perfecte start van de dinsdag voor gamers die wat meer willen weten over de industrie. Dit keer zitten JJ & Koos klaar (Boris had een dagje vrij) om jou te verblijden en entertainen met een aantal interessante nieuwtjes. De Peepshow van vandaag kent een aantal onderwerpen. Natuurlijk kijken we naar het onderzoek rond de overname van Activision/Blizzard door Microsoft. In Brazilië heeft de mededingingsautoriteit een uitspraak gedaan over de mogelijke aankoop. Een uitspraak die niets aan duidelijkheid te wensen over hield en die een partij heel blij maakte en een droevig. En het bracht tevens opmerkelijke nieuws over Xbox Game Pass. Check al het nieuws in de Peepshow van dinsdag 11 oktober 2022.

We weten eindelijk hoeveel geld er met Game Pass door Xbox wordt binnengehengeld

De uitspraak van de Braziliaanse mededingingsautoriteit was om een andere reden ook interessant. Waar vrijwel al dit soort processen achter gesloten deuren plaatsvinden, is het onderzoek in Brazilië geheel openbaar. Dat schrijft de wet daar namelijk voor. Dat betekent dat alle paperassen en gegevens die de partijen aan de mededingingsautoriteit moeten overleveren, publiek bezit zijn. Waardoor we nu bijvoorbeeld weten wat Xbox aan de Game Pass binnen hengelt. En dat is een verrassend bedrag.

EA is niet lekker bezig met FIFA en Madden

Verder is er nieuws over EA. Minder leuk nieuws. Ze zijn namelijk hard bezig twee grote sportgames, FIFA en Madden te verkloten. Op twee hele verschillende manieren. Wat is er aan de hand en kan dit opgelost worden? JJ en Koos bekijken de zaak. Tot slot beelden uit de Verenigde Staten waar het gruwelijk mis ging op Twitch Con. En alsof de ellende al niet groot genoeg was, kwam er ook een nog een heel naar staartje aan het verhaal. Al deze topics kun je in volle glorie bekijken en beluisteren in deze nieuwe editie van de Peepshow.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch