Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over ‘hongerloon’ From Software, excuses Nintendo & Gamespot

06/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de hoogste tijd voor een nieuwe editie van de Peepshow. Een vaste prik op de dinsdag voor de vele Premium Bazen. En ja, er zit weer wat nieuws in over de aankoop van Activision/Blizzard. Maar dat is lang niet alles. Boris en JJ zijn er goed voor gaan zitten en nemen de meest opvallende zaken van de afgelopen week met je door. De twee hebben het vandaag onder meer over de excuses die Nintendo aanbood aan de kopers van Pokémon Scarlet & Violet, de magere loon bij From Software, het commercieel gezien minder sterke gamejaar 2022 én de reden waarom Gamespot in drie weken tijd tien keer hetzelfde bericht postte. Je gaat het allemaal zien en horen in de Peepshow van dinsdag 6 december 2022. Ram maar snel op die Play knop.

Nintendo biedt excuses aan voor de staat van Pokémon Scarlet en Violet bij launch

Pokémon Scarlet & Violet kwam een tijdje terug op de markt. En om nu te zeggen dat het een perfecte launch was, neuh. Nu ja, commercieel gezien wel, want er vlogen miljoenen exemplaren over de toonbank. Maar de game was best buggy en glitchy. Nintendo heeft nu haar excuses aangeboden. Boris en JJ bekijken of ze niet meer hadden kunnen doen. Want Nintendo heeft altijd de mond vol van hoge kwaliteitsnormen gehad.

From Software maakt Elden Ring op basis van hongerloontje?

Dé grote hit van dit jaar, kwalitatief én commercieel, was ongetwijfeld Elden Ring. Je zou dus denken dat de werknemers van developer From Software mee profiteren van de financiële voorspoed. Maar is dat ook zo? JJ komt met een aantal artikelen die een compleet ander beeld schetsen. En hoe slecht was gamejaar 2022 nu eigenlijk? Is de industrie er financieel zwaar op achteruit gegaan? Je krijgt het antwoord op al deze vragen in een nieuwe editie van de Peepshow.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch