Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over het GTA 6 lek & Game Pass op Switch en PS5

05/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuwe editie van de Peepshow op de dinsdag. De meest geliefde én meest verafschuwde rubriek bij Gamekings. Boris en JJ nemen elke week de ontwikkelingen in de gamesindustrie door. Ze doen dat vanuit de losse pols en zonder een blad voor de mond te nemen. Heilige huisjes zijn er om omver te worden geschopt. En dat valt niet altijd even goed. Saai is echter het nooit. Deze week gaat dat ook niet het geval zijn. De twee heren praten over de trailer van GTA 6 die vandaag om 15:00 uur uitkomt, het GTA 6 lek wat dit weekend ontstond en de wens van Xbox om Game Pass naar de Switch en PS5 te brengen. Al deze content en meer krijg je in de Peepshow van dinsdag 5 december 2023.

Hoe kon er wederom beeld van GTA 6 lekken?

Vandaag is het zover. Het internet zal niet snel ontploffen, maar dat we aan het eind van de dag een van de meeste bekeken trailers ooit hebben mogen bekijken, dat is een zekerheidje. We hebben het over de trailer van GTA 6. De opvolger van de game van Rockstar die alle verkoop records (op die van Minecraft na) verbrak. Hoe groot gaat de happening zijn? En zijn er nog gevolgen van het lek rond de game die dit weekend ontstonden via nota bene de zoon van een van de ontwikkelaars?

Komt de Game Pass naar de Switch en PS5?

De beide heren kijken ook naar de opmerking van Microsoft’s CFO Tim Stuart die de wens uitspraak om Game Pass ook op de Switch en de PS5 te zetten. Wil Xbox dat echt en zo ja, hebben ze een kans van slagen bij dat plan? En daar was de issue van de content van Discovery die niet langer zichtbaar is bij PlayStation. Zelfs als je de game hebt gekocht. Deze onderwerpen krijg je panklaar in deze video voorgeschoteld.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch