Menu Premium
Loading...

!@#$% over het fenomeen hottub streamers & Microsoft vs Steam

05/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Peepshow doet haar naam deze week eer aan met een topic over iets waarover het echt gonst op het internet. We hebben het uiteraard over de hottub streamers. Als je Twitch een beetje volgt, heb je het waarschijnlijk al gezien. Zo niet, dan laten we je voor nu nog even in de waan. Boris en JJ gaan het namelijk ook over de Windows Store, de cijfers van Cyberpunk 2077 en EA en FUT hebben. Maar wat houdt nu eigenlijk in, dat hottub streamen?

Hottub streamers geen  seksueel getinte  content?

Je ziet het tegenwoordig vaker op Twitch voorbij komen. Schaars geklede dames in een bikini op een banaan in een bubbelbad. De dames zitten daar gewoon een partijtje te chillen met een flinke hoop streamers en als je subt zet ze haar naam op je arm, of trekt ze van tijd tot tijd een andere outfit aan. Ja, dit bestaat echt en ja, volgens Twitch is er niets mis met deze content. Ze vinden het zelfs geen seksueel getinte content, waar JJ  niet over uit kan. Noem het beestje gewoon bij de naam, dan is er niks mis mee: Boris heeft er dan weer een hele andere mening over, maar om die aan te horen verwijzen we je graag door naar de bovenstaande video. Eén ding is bij voorbaat in ieder geval duidelijk: Er ontpopte zich een geanimeerd gesprek…

Microsoft en haar strijd met de concurrentie

Microsoft is het zat om te verliezen op de PC en console markt. En daarom geeft het flinke bakken met geld uit om zoveel mogelijk mensen naar haar platforms te krijgen. Uiteraard ging dit in eerste instantie gepaard met de komst van de Game Pass. Een abonnement waarmee je nieuwe games kunt spelen voor slechts een fractie van de prijs. Dit is uiteraard iets wat Microsoft veel geld kost, maar het is wel een strategie die voorlopig als winnende uit de bus lijkt te komen. Nu is echter duidelijk geworden dat Microsoft met de Windows Store de strijd met Valve’s Steam aan gaat. Boris en JJ gaan met je bespreken of dit ook succesvol wordt, of dat Steam hier net te machtig voor is. En hoe gaat Microsoft die strijd aan?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch