Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over het bizarre interview met Phil Spencer

09/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

De dinsdag is geen dinsdag zonder een nieuwe editie van de Peepshow. Deze week hebben we opnieuw een editie voor je klaar staan om van te smullen. Phil Spencer gaf namelijk vlak voor het weekend een interview dat volgens Boris en JJ de game-geschiedenis in zal gaan als een van de meest openhartige mea culpa’s die we ooit voorbij zagen komen. Vooral Boris viel bijna van zijn stoel. Wat zei Spencer allemaal dat de beide heren zo bevreemde en, net zo belangrijk, waarom zou de beste man dat zeggen? Ga maar even lekker onderuit zitten want de komende minuten gaat het goed los. Waar was Phil mee bezig bij Kinda Funny? Wat dacht hij toen hij aan het interview begon? De antwoorden op al deze vragen ga je krijgen in de Peepshow van dinsdag 9 mei 2023.

Phil Spencer lucht zijn hart in opzienbarend interview

Dat het interview is ingeslagen als een bom, mag een understatement genoemd worden. Phil Spencer liep behoorlijk leeg tegen de interviewers. En niet op de meest positieve manier. Zo gaf hij aan dat Xbox nimmer en te nooit PlayStation en Nintendo zou verslaan in het verkopen van consoles. Ook zou Starfield er niet voor zorgen dat mensen hun PS5 gingen verkopen. Zelfs als de game van Bethesda een 11 uit 10 scoorde. Wat was er aan de hand met Spencer? Van waar deze enorme berg aan negativiteit?

Xbox zal nooit meer consoles verkopen dan PlayStation of Nintendo

Interviews met topmensen uit het bedrijfsleven hebben altijd een doel. Ze willen doorgaans een signaal afgeven dat het goed gaat met hun bedrijf. Het is veelal een en al positiviteit en zaken die schadelijk zijn voor hun eigen reputatie of die van het bedrijf worden niet geopperd. Waarom brak Spencer in dit interview met al deze regels? Speelt er meer? Boris en JJ bespreken het interview en proberen te beargumenteren wat de exacte beweegredenen van de baas van Xbox zouden kunnen zijn om deze uitlatingen te doen.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch