Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over hack STALKER 2 & uitstel games na mislukte preview

14/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de hoogste tijd voor een nieuwe editie van de Peepshow. Vaste prik op de dinsdag voor de vele Premium Bazen. En ook dit keer zit er wat nieuws in over de aankoop van Activision/Blizzard. Want de partijen blijven ons maar verbazen. Denk je de bodem wel bereikt te hebben, komen ze met nog meer modder. En die kunnen we jullie niet onthouden. Maar er gebeurde meer. Zo dreigen Russische hackers 30 GB aan data van STALKER 2 online te zetten als er niet aan hun eisen wordt voldaan. Verder is de game Suicide Squad: Kill the Justice uitgesteld nadat gamers vernietigend hadden gereageerd op de gameplay beelden in PlayStation State of Play van afgelopen februari. Is die reactie wel verstandig en kan er met het uitstel nog een wending aan het blijkbaar gemankeerde project gegeven worden? De antwoorden op deze vragen ga je zien en horen in de Peepshow van dinsdag 14 maart 2023. Ram dus maar fluks op de Play knop.

Russische hackers dreigen 30 GB aan data STALKER 2 online te zetten

Russische hackers dreigen 30 GB aan data van STALKER 2 online te zetten als de developer uit Oekraïne niet aan hun eisen voldoet. Je zou zeggen, dit is een traditionele vorm van ‘staats-terreur’. Oekraïne vraagt Sony, Microsoft en Valve om de Russische game Atomic Hearts te boycotten en dus hackt Rusland STALKER 2 terug. Het ligt echter allemaal net iets anders. Hoe? Dat gaan Boris en JJ je vertellen.

Microsoft en Sony gooien met modder naar elkaar

En dan de kwestie Activision/Blizzard. Die sleept zich maar voort. En als je denkt dat je de bodem wel bereikt hebt, komt er een nieuw dieptepunt aan. De beide partijen gooien nu modder over een weer. En dat allemaal om een spelletje… Wat is de stand van zaken en waarom gaat het er momenteel zo hard aan toe. Boris en JJ bekijken de materie en geven zoals altijd hun ongezouten mening.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch