Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over Fortnite en Call of Duty Cold War

28/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

 

Dan is het alweer tijd voor de !@#$% show! Koos neemt nog een keer de plek van JJ in. Hij heeft weer een aantal nieuwtjes gevonden waar we weer lekker op los kunnen gaan. Onder andere de rechtszaak tussen Fortnite en Apple wordt besproken. De twee zaten nog in het heetst van de strijd met elkaar maar de rechter heeft zijn kant gekozen. Wie zal het zijn? Apple.. of Fortnite? Je gaat het in deze video allemaal checken!

Iphone met fortnite app voor een insane prijs

We hebben het er steeds maar weer over. Het is namelijk ook wel een groot ding. Zoals jullie misschien al weten heeft Apple Fortnite van hun Apple store verbannen. Helaas komt Fortnite hier ook waarschijnlijk niet meer op terug. Wel hebben de mensen die Fortnite op hun telefoon geïnstalleerd hebben staan, blijkbaar een goudmijn in handen. Sick. We zien namelijk de prijzen van deze telefoons opeens stijgen naar duizenden euro’s. Dat is echt niet normaal. Is het dan echt zo nodig om Fortnite op dat Apple telefoontje te hebben staan? Nou blijkbaar dus wel. Wij vinden het in ieder geval de discussie waard.

Know your history

Al lang zaten velen van ons te wachten op een nieuwe Call of Duty titel. We zagen namelijk een lange tijd maar niks aangekondigd zien worden. Toen was de post op social media daar dat er op 26 augustus een nieuwe titel zou worden aangekondigd… En dat.. in Warzone! Natuurlijk is dat hartstikke vet en zijn we ontzettend blij dat de franchise weer een nieuwe black ops titel onder de pannen neemt. Dit keer is het terug naar het tijdperk van de koude oorlog. Boris, onze eigen Warzone baas, praat hier namelijk graag over als het gaat om Call of Duty. Ook als het maar enigszins verbonden is aan Warzone. Die teaser van Cold War was natuurlijk al heel vet, maar wat tekent het voor de game?

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch