Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over flirt Disney met Epic & eigendomsrecht virtual coins

14/02/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe aflevering van de Peepshow op de voor de vaste kijkers iets minder vertrouwde woensdagochtend. De reden is simpel. Dit keer had het niks te maken met een belangrijke game die uitkwam, maar alles met de mogelijke inhoud van Phil Spencer’s aanstaande Business Update. Daarin wordt aangegeven hoe de toekomst van de Xbox er uit zal zien. Door dat item te maken, hebben we in deze Peepshow de ruimte voor andere onderwerpen. Bijvoorbeeld de aankoop van een flinke sloot aandelen Epic Games door Disney. Waarom doen de Amerikanen dit? En hoe kan het dat Ubisoft opeens beter scoort met de verkoop van hun games dan verwacht? Terwijl we de laatste tijd zo veel kritiek op de Fransen hebben? Boris en JJ zijn er goed voor gaan zitten. Dit is de Peepshow van woensdag 14 februari 2024.

Disney gaat opnieuw de gamemarkt op met Epic Games

Disney heeft vorige week voor anderhalf miljard aan aandelen gekocht van Epic Games. Allemaal omdat de grote baas een Disney metaverse wil gaan maken. Hoe zien Iger’s zijn plannen eruit, heeft hij een goede prijs betaald en wat is volgens de twee heren de kans van slagen van dit project? Hoe kan het dat Ubisoft, waar zo veel negatieve verhalen over de rondte doen, ‘opeens’ een veel beter dan verwacht kwartaal draait? Zaten we er dan zo naast? Of is er iets bij de Fransen veranderd?

Ben je ook de eigenaar van gekochte online currency?

Een bedrijf wat het allemaal wat minder gaat, is Sega. Die vaardigden onlangs een winstwaarschuwing uit. De verkopen van hun games, zoals de laatste Sonic game, deden het minder goed dan verwacht? Wat nu? En wat is de kans van slagen van een Amerikaan die een proces aanspande tegen 2K omdat hij de VC die hij met dollars had gekocht, kwijt raakte nadat de Amerikanen de servers sloten. Krijgt hij zijn geld terug? Je ziet en hoort de antwoorden in deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch