Menu Premium
Loading...

!@#$% over financiële cijfers van CD Projekt Red & ‘verkoop’ Square Enix

20/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is hoognodig tijd om eens goed in de industrie te duiken, en dat gaan JJ en Boris ook lekker doen in deze editie van de Peepshow. Er is genoeg gebeurt deze week voor de heren om eens goed over na te praten. Zo gaan zij het hebben over de fikse winst die CD Projekt Red heeft gemaakt in 2020, de verkoop geruchten rondom Square Enix, Amazon’s The Lord of the Rings MMO en nog meer. Kortom, er is genoeg voor de heren om over te praten. Welkom bij de Peepshow.

Eindelijk goed nieuws voor CD Projekt Red

De afgelopen paar maanden zijn niet bepaald de makkelijkste geweest voor CD Projekt Red. Cyberpunk 2077 was niet wat van velen ervan hadden verwacht, de game zelf werd van de PlayStation Store verwijderd en recentelijk nog waren zij het slachtoffer van een cyberattack. Maar na tegenslag na tegenslag is er eindelijk wat goed nieuws voor CD Projekt Red. Ze hebben in 2020 een topjaar gedraaid als we kijken naar de financiële cijfertjes. Dus hoewel de afgelopen maanden niet al te best waren, is er voor CD Projekt Red misschien wel wat licht aan het einde van de tunnel.

Geen Days Gone vervolg? Jouw Schuld!

Als we kijken naar PlayStation exclusives dan zie je dat deze het de afgelopen paar jaar heel goed hebben gedaan. De games kregen lovende kritieken en deden het financieel ook niet verkeerd. Maar dat veel PlayStation exclusives de hemel in werden geprezen betekent dat niet dat Days Gone ook zo werd ontvangen. De game kreeg gemixte reacties en dat is iets wat je tegenwoordig niet meer zo snel ziet gebeuren bij een PlayStation exclusives. Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat een potentieel vervolg op de game dan waarschijnlijk ook niet zal komen. Dit zou volgens John Garvin, de schrijver en regisseur van de game, komen door de verkoopcijfers van de game. En dus is hij boos op de gamers…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch