Menu Premium
Loading...

Days Gone Review: Waarom je deze game moet laten liggen

25/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja hoor! PlayStation heeft het weer voor elkaar. Ze hebben weer een nieuwe game uit hun mouw geschud. Het is de game Days Gone en JJ en Boris zitten helemaal ready om jullie te vertellen wat zij er van vinden. Ze zijn dit keer kort maar krachtig in hun mening en dat leidt dan ook tot mogelijk de kortste review in de geschiedenis van Gamekings. Ondanks dat weet je na deze review precies waar je aan toe bent. Pak de stopwatch er maar bij en ga eens lekker zitten voor deze korte maar krachtige review van Days Gone.

Een goed recept is nog geen garantie voor succes

JJ en Boris begonnen enthousiast aan deze game. Want een mix van zombies, open wereld, bikers en knallen, daar houden de mannen wel van. En dus gingen ze vol goede moed deze game te lijf. Het is een open wereld game in een apocalyptische wereld waar je infected moet neerknallen en rond kan rijden op je dikke motor. Klinkt allemaal als een recept voor een succesvolle game, maar niets is minder waar. JJ en Boris zijn namelijk niet heel erg te spreken over de game. Dit recept leidt namelijk tot een middelmatige ovenschotel, bij wijze van spreken. Het waarom zie je in deze review. Tipje van de sluier, het hoofdpersonage is helemaal niet zo’n stoere biker als ze hadden gehoopt!

Word een bazige baas!

  1. Wil je een meer uitgebreidere uitleg waarom Boris en JJ deze game tot hun teleurstelling vinden tegenvallen. Wordt dan Premium Baas en krijg toegang tot de lange discussie over Days Gone en nog veel meer brute content! En ben je het helemaal niet eens met JJ en Boris, lucht je hart in de comments. Daar kun je trouwens ook gewoon vragen stellen, antwoorden wij erop. Geniet jij wel van Days Gone? Of sla je hem over?

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch