Menu Premium
Loading...

!@#$% over DriveClub, Anthem-gate, Borderlands 3 en Bethesda

04/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na vorige week !@#$% aka de Peepshow te hebben overgeslagen (verhuizing, verhuizing, verhuizing), compenseren we dat gemis deze week dubbel en dwars door er twee volle edities tegen aan te kletsen. Gisteren de editie over het geruchtmakende artikel op Kotaku over de development van Anthem. En vandaag een ‘reguliere’ editie die tot aan de rand vol zit met allerhande schandaaltjes en fuck-ups. Onder andere Bioware, EA, Sony, Take Two en Bethesda krijgen het deze keer stevig voor de kiezen.

Mag je een game zo maar laten verdwijnen?

Natuurlijk komen we terug op het artikel dat de Amerikaanse journalist Jason Schreier dinsdagavond plaatste op Kotaku.com. Aan de hand van interviews met negentien (ex)werknemers schetst hij een onthutsend beeld van het developement-proces van Anthem. Gisteren gaven Koos en JJ hun mening over dit verhaal, vandaag is het de beurt aan Boris. Er is immers al weer redelijk wat nasty follow up geweest. Daarna is Sony aan de beurt. Zij gaan in 2020 de stekker compleet uit DriveClub halen. En omdat het een online racegame is, kun je er dan helemaal niks meer mee. Lekker als je zestig euro heb neergeteld voor dat spel. Hoe kijken de twee heren hier tegenaan?

Pitchford is gezeik over Epic Store exclusiviteit zat

Bethesda heeft aangegeven dat ze tijdens hun persconferentie op de E3 geen beeld gaan laten zien van Elders Scrolls 6 en Starfield. Is dit omdat ze hebben geleerd van vorig jaar? Willen ze niet langer games die nog jaren van ons verwijderd zijn, te vroeg hypen? En wat gaan ze dan laten zien? Alleen Doom Eternal? En dan Borderlands 3. Er is beef tussen gamers en Gearbox omdat de PC-versie mogelijk exclusief naar de Epic Store gaat. Gearbox-baas Randy Ptichford is klaar met het gezeur en heeft een stevige tweet de wereld in geslingerd. Wat vinden we van die tweet en zijn mening? Heeft hij punt of moet hij nu juist stoppen met zeiken…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch