Menu Premium
Loading...

!@#$% over de PS5 & de Xbox Series X en geldklopperij EA

08/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en JJ zitten lekker klaar om te gaan discussiëren over verschillende ‘pijnlijke’ gamegerelateerde onderwerpen. Zo tacklen de mannen onder andere de nare streek die Electronic Arts heeft geprobeerd uit te voeren met UFC 4 en Madden NFL 21. Daar liet EA weer eens goed zien waarom zij meerdere malen tot “Worst Company of America” zijn verkozen. Ze voegen een nieuwe slinkse manier toe aan de diverse methodes om extra geld te verdienen aan games. We hebben al de DLC’s, Microtransactions en de season passes. En daar komt dan nu ook de ingame popup advertentie bij. And EA being EA couldn’t pass up a chance to make some money.

De consoles naderen… of toch niet?

Nou jongens, de consoles komen steeds dichterbij! Dat is natuurlijk allemaal wel leuk en aardig, maar waar blijven die prijzen en releasedates nou? Zo zouden de consoles al over 2 maanden te koop moeten zijn, maar zijn we niet heel veel wijzer dan de dag dat de consoles aangekondigd werden. Tuurlijk, hier en daar komt er wel eens wat naar buiten. Maar laten we het houden dan het tot nu toe, alleen maar geruchten en vermoedens zijn. Note: toen dit item werd opgenomen was de de Xbox Series S nog niet aangekondigd. Inderdaad, Als zijn Boris en JJ nog zo snel, het nieuws achterhaald wel.   

EA is weer eens EA

Sportgames behoren ieder jaar tot de best verkopende games van het jaar, met als grootte macht Electronic Arts. Maar niet iedereen is tevreden met de dingen die EA met zijn sportgames doet. Het nieuwste voorbeeld hiervan: Madden NFL 21. De grootmacht hebben een nieuw dieptepunt weten te bereiken met Madden NFL 21, wat een denderende 0.2 userscore op Metacritic kreeg. Geloof het of niet, het is niet de eerste keer dat de Madden franchise behoorlijk laag scoort. Zo had Madden NFL 20 een userscore van 1.4 op metacritic. Maar nu ziet die 1.4 er wel behoorlijk mooi uit vergeleken met een 0.2.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch