Menu Premium
Loading...

!@#$% over PS5 bundelverkoop, DualSense controller en Activision Blizzard

09/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dinsdagochtend en dus staat er een nieuwe editie van de Peepshow voor jullie klaar. Vandaag werpen Boris en JJ een blik op de PS5 bundelverkoop, de problemen rondom de DualSense controller en Activision Blizzard. Want dames en heren, er zijn weer een paar dingetjes gebeurd… En JJ en Boris delen hier gevraagd of ongevraagd hun mening over.

Bundelverkoop: Goed of slecht?

Bijna een halfjaar na de launch van de PS5 is de console zelf nog steeds niet optimaal in de winkel te verkrijgen. Maar dit betekent niet dat ze er niet zijn. Zo worden er hier en daar toch een aantal exemplaren geleverd aan fysieke en online winkelketens. En hoewel bijna iedere winkelketen de PS5 los wilde verkopen, lijkt hier steeds meer een kleine verandering in te komen. Zo zijn er steeds meer winkelketens die de PS5 samen met bijvoorbeeld een game en/of een stuk hardware verkopen. Oftewel, als je een PS5 wil kopen wordt je feitelijk geforceerd om er nog een aantal andere producten bij aan te schaffen. Tegen een hoger bedrag dan de 499 die de PS5 kost. Dit kan betekenen dat er mensen zijn die de console simpelweg niet meer in huis kunnen halen omdat het te duur wordt of omdat ze de extrta stuff niet willen. De vraag is dus : Is PS5 bundelverkoop een goed of slecht plan?

De Belgische consumentenbond versus Sony

Zoals sommige mensen onder ons al weten, heeft de DualSense controller een drift probleem. Iets wat redelijk gek is aangezien de console pas een paar maanden op de markt is. En hoewel er veel mensen zijn die klagen, is het niet altijd makkelijk om ook daadwerkelijk actie te ondernemen. De Belgische consumentenbond vindt het nu genoeg  en wil vragen gaan stellen aan Sony. Weten onze Belgische broeders de titaan Sony zo ver te krijgen dat ze met een duidelijke oplossing voor de DualSense problemen komen? JJ en Boris gaan het hier uitgebreid over hebben.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch