Menu Premium
Loading...

!@#$% over de PlayStation 5-techtalk van Cerny en de Corona-ellende

25/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ zit in de studio en Boris in zijn eigen thuisstudio. Klaar voor het opnemen van de Peepshow. Dit is content maken anno maart 2020. Want het is niet alsof de hele game-industrie momenteel gestopt is met het uitkramen van onzin & dubieuze teksten en het maken van rare pr-beslissingen. En dus gaan we gewoon door. Met dit keer veel aandacht voor het tech-praatje van Mark Cerny over de PlayStation 5. En natuurlijk de gevolgen van het Coronavirus voor de game-industrie. Ben je er fysiek en mentaal klaar voor? Druk dan maar op de Play-knop…

Het PlayStation 5-logo kan eindelijk weg

Hoera! Het PlayStation 5-logo, wat we ooit als een running gag in de Peepshow gebruikten om aan te geven dat er geen nieuws was omtrent de nieuwe console van Sony, kan weg. Er is nieuws. En niet zo’n beetje ook. Maar of dit nu de mededelingen waren waar we allemaal op zaten te wachten, dat valt te betwijfelen. Want wat een bak aan kritiek kreeg de ‘PlayStation 5 specs-reveal’. Wat was er aan de hand? Wat dacht Sony toen ze deze presentatie op het open kanaal gooiden? Zijn ze helemaal de weg kwijt, was dit een eenmalige domme fout of is er niks aan de hand. Boris en JJ nemen uitgebreid de tijd om alle ins en outs rond deze bizarre presentatie met jullie door te nemen.

Moeten we ons nu echt gaan instellen op uitstel hardware en games

Dan is daar, helaas, nog steeds dat Coronavirus. Het is niet weg en het gaat voorlopig ook nog niet weg. En dus worden de gevolgen voor de game-industrie steeds meer zichtbaar. Sommige positief en sommige negatief. Boris en JJ nemen de stand van zaken met jullie door en proberen vooral in te schatten of we rekening moeten gaan houden met vertragingen bij de releases van hardware en games. Iets waar we bepaald niet op zitten te wachten. Maar hoe eerder we zulke dingen weten, des te beter gamers met de teleurstellingen kunnen omgaan.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch