Menu Premium

!@#$% over launch inferieure PS4/Xbox One versie Cyberpunk 2077

15/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Peepshow komt vandaag in een iets andere vorm tot je. Deze editie is namelijk helemaal gewijd aan één onderwerp. En je voelt hem al aankomen. Want zoals iedereen weet is Cyberpunk 2077 uit. De game maakt de hype waar!… Voor de PC gamers dan.. Maar man, man, man.. wat heeft CD Projekt Red de plank mis geslagen als het gaat om de current gen console versie. Die zien er namelijk niet alleen niet uit. De game loopt ook nog eens voor geen ene meter en er zijn volop crashes. En dan weet je dat de twee mannen er flink op duiken.

Cyberpunk 2077 of Cyberjunk 2077?

Voordat de game uitkwam, kregen alle reviewers alleen maar PC codes. Dit viel in eerste instantie niet echt op omdat de game gewoon het beste op dit platform draait. Maar zodra de game uit kwam en daarmee ook de console versies vrij werden gegeven, druppelde er al snel slecht nieuws naar buiten. De game zelf draaide simpelweg niet goed op de PS4 en Xbox One. De sterkere versies van deze consoles, De PS4 PRO en de Xbox One X weten de game iets beter draaiende te krijgen en de next gen consoles ook weer iets beter. Alleen op PC kunnen we zeggen dat de game draait zoals het hoort. Maar als je je game enkel laat reviewen op de enige platform waarvan je weet dat deze prima werkt, verkoop je dan een leugen?

Een grote leugen?

Toen Cyberpunk 2077 voor de zoveelste keer werd uitgesteld kregen we als reden dat de versies op de PS4 en de Xbox One nog meer werk nodig hadden. Nou, we weten in ieder geval dat ze daarover niet hebben gelogen. Waar ze wel over hebben gelogen is het feit dat ze onlangs nog tegen investeerders hebben gezegd dat de game “verrassend goed” draaide op de PS4 en Xbox One. Boris en JJ reconstrueren de laatste weken voor launch totaal vandaag en komen er achter dat er hier iets gruwelijke mis is gegaan. En dat de gevolgen nog tot in de komende jaren voelbaar zullen zijn.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch