Menu Premium

Cyberpunk 2077 Review in Progress: ‘Wordt de hype waar gemaakt?’

09/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben er ruim twee  jaar lang (sinds de E3 van 2018) over kunnen lullen en fantaseren. Hoe vet deze game zou kunnen worden als we de kwaliteit van de studio koppelde aan de informatie die er over het spel naar buiten kwam. En sinds afgelopen vrijdagavond hebben we hem in bezit. We hebben het natuurlijk over Cyberpunk 2077. De game waar een zeer groot deel van de gamers op zit te wachten. Een game die volgens sommigen zelfs het kapotte jaar 2020 zou moeten gaan redden. Een enorm verwachtingspatroon werd gecreëerd. Ja, ook door ons. En dat mag. Verheugen is tof en het is niet zo dat developer CD Project Red niet onder stoelen en banken zat dat hun liefdesbaby iets speciaals zou gaan worden. Of dat ook zo is, zie en hoor je in deze Cyberpunk 2077 Review in Progress.

Een torenhoog verwachtingspatroon kent ook een enorme valkuil

Maar een torenhoog verwachtingspatroon kent natuurlijk ook een enorme valkuil. Dat het al gauw kan gaan tegenvallen. Dat je door al die info en je eigen fantasie een beeld in je hoofd hebt gecreëerd, dat gewoon onhaalbaar blijkt te zijn. En vanaf vrijdag konden we dus gaan bekijken of dat zo was. De spanning was voelbaar toen we de code op de PC installeerden. Want wat dat betreft zijn we net zulke gamers als jullie…

De spanning was voelbaar tijdens het testen van Cyberpunk 2077 voor de review in progress

We hebben een enkele code gehad. Voor de PC. De consoleversie mochten we niet spelen voordat de game uitkwam. Zelf gecaptured beeld was voor de 9e ook taboe. Zoals iedereen weet draait Gamekings om discussie. En dus willen we deze game met meerdere mensen spelen. Daarnaast  willen we hem ook spelen zoals jullie dat gaan doen. Dus ook op de console en met de day one patch erbij.  Was al dit geheimzinnige gedoe voor een reden of is er helemaal niks aan de hand en kan iedereen straks genieten van de droom die ze bij zichzelf hadden implanteert toen Cyberpunk 2077 voor het eerst werd bekend gemaakt. Boris en Jelle gaan het je in deze Premium discussie allemaal vertellen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch