Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% het einde van de E3, ontslagen bij EA & bizarre game uit Oekraïne

04/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dinsdagochtend, acht uur. Dan zijn twee dingen een zekerheid. Ten eerste gaat jouw wekker en ten tweede staat er een nieuwe editie van de Peepshow voor je klaar. De vaste prik op de dinsdag voor de vele Premium Bazen. Dit keer zonder ook maar één woord te wijden aan de aankoop van Activision/Blizzard. Er gebeurden de afgelopen week namelijk een aantal andere buitengewoon opvallende zaken. Boris en JJ gaan dat met jullie bespreken. Allereerst is daar natuurlijk het cancellen van de E3 2023. Hoe ervaarden de twee E3-veteranen dit nieuws en wat is de ware reden van het afgelasten van deze epische beurs? Daarnaast vlogen er ook bij EA een hoop mensen uit. Wat is er aan de hand in de industrie? Ook hebben we het over de verkoopcijfers van de PS5 en PSVR2. Die lopen namelijk nogal uiteen. Wat is daar aan de hand? Je gaat de antwoorden zien en horen in de Peepshow van dinsdag 4 april 2023. Ram maar snel op de Play knop en check de video.

De E3 van 2023 gaat niet door

Het hoge woord kwam er aan het einde van de vorige week uit: De E3 was gecanceld. Als reden gaf organisator ESA aan dat de economische omstandigheden hen niet welgezind waren en dat sommige publishers ook geen games hadden om te tonen. Maar is dat wel de ware reden? Boris en JJ geven hun mening. Dat doen ze ook over de ontslagen bij EA. 6% van het personeel staat daar binnenkort op straat. Maar EA doet het toch zo goed? Wat zit hier achter?

Death from Above: Drop bommen op Russen, deel opbrengt naar Oekraine

Deze week kregen we een aparte mail van een publisher genaamd Lesser Evil. Het bedrijf maakt games die politiek stelling nemen. Ze komen binnenkort met een titel ‘Death from Above’ waarin je een drone bestuurt die Russische doelen moet raken. Deel van de inkomsten gaat naar het leger van Oekraïne. Dat is best wel een ding. Hoe denken Boris en JJ hier over? Je ziet en hoort in deze nieuwe editie van de Peepshow.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch