Menu Premium
Loading...

Outriders Let’s Play: Hoe lekker schiet dit weg?

27/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koos en Skate duiken in de wereld van Outriders. In deze third person coop role playing shooter van Square Enix kan jij kiezen uit vier classes en ga je de strijd aan. Dit weekend staat er een demo online. Een demo waarin je een voorproefje krijgt van wat Outriders allemaal te bieden heeft. Ben jij geïnteresseerd in Outriders? Zit je eraan te denken om de game te gaan spelen? En ben je benieuwd naar wat Koos en Skate van de demo vonden, dan is de Outriders Let’s Play een prima item voor je.

Solo of coöp

Aan het begin van Outriders begin jij met het maken van jouw eigen character. Hierbij kies jij ook uit 1 van de 4 classes. Deze classes bestaan uit: de Trickster, de Pyromancer, de Devastator en de Technomancer. Zodra jij dit hebt gedaan, is het tijd om het avontuur te beginnen. Wanneer je de wereld bewandelt, kom je meerdere gebieden tegen, kom je meerdere NPC’s tegen en is het mogelijk om side missions uit te voeren. Deze missies kun je in je eentje doen, maar ook met twee vrienden. Zo biedt de game dus meerdere speel opties aan. Ook kun je jouw gesprekken beïnvloeden door middel van de meerdere dialoog opties die de game bied.

Over People Can Fly

Outriders is gemaakt door People Can Fly. En hoewel deze naam niet iedereen even veel zegt, hebben zij aan meerdere grote projecten gewerkt. Zo hebben ze Gears of War naar de PC gebracht, waren zij co-developers van Gears of War 2 en 3, hebben zij gewerkt aan Bulletstorm en waren zij verantwoordelijk voor Bulletstorm: Full Clip Edition. En dat bepaald niet de kleinste titels… Maar met Outriders staat People Can Fly er echt helemaal alleen voor. Ze hebben de game gemaakt zonden een co-developer zoals die er wel waren bij de Gears of War franchise. Lukt het hen om deze klus alleen te klaren? Bevalt de demo van Outriders? Daar kom je achter in de Outriders Let’s Play.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch