Menu Premium
Loading...

Orcs Must Die 3 Review – Kopen, bugetbak of slopen?

15/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben weer een gloednieuwe review voor jullie klaar staan. En dit keer over een game die bij verschillende mensen hoge ogen gaat gooien. Het gaat hier over Orcs Must Die 3, de interesse in deze game bij sommige van ons op de redactie kwam natuurlijk door de eerste twee delen. En daarom gaan we ook met deze derde game graag aan de slag. Want keihard orcs kapot maken, dat is toch wat je wil doen.

Wat is Orcs Must Die 3 voor game?

Nou, de titel zegt misschien al wel genoeg over wat deze game is. Orcs Must Die 3, nou misschien dat je dan orcs kapot moet knallen. En hoe toevallig dat dit dan ook zo is. Orcs Must Die 3 is een Third person Tower Defense game waar jij door het bouwen van verschillende towers de orcs van je af moet houden. En dan denk je, ajoh dat is toch veel te makkelijk. Dat valt nog te bezien, want in één wave kan je zomaar 500 orcs op je af krijgen. En zie die allemaal maar eens kapot te knallen.

Een interessante variant op het Tower Defense genre

Mensen die deze game niet kennen zullen bij het horen van een Tower Defense game denken aan die game je die op je telefoon kan spelen, namelijk Bloons Tower Defense. Alleen dit is toch wel echt even wat anders. Waar je in Bloons een top down view hebt op je volledige speel veld, loop je hier met jou character in Third-person door een level heen. En ondertussen komen er hordes aan orcs achter je aan. Onderweg in het level kan je op allemaal plekken traps plaatsen om de orcs tegen te houden, maar in deze game kan je ook zelf met wapens op de orcs schieten. Na deel  één en deel twee van deze game, zijn er in deze derde game heel veel nieuwe wapens, traps, upgrades en natuurlijk nog meer orcs toegevoegd. Maar wat vinden onze mannen er van. Is het wat, of spelen ze dit één keer en legen ze het daarna aan de kant. Of is dit juist een game die zij toch wat vaker gaan spelen. Je ziet het in deze Review van Orcs Must Die 3.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch