Menu Premium
Loading...

Oost Indies!

30/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Oef! Na vijf dagen Taipei kwam daar ineens de man met de hamer die zomaar geen genade had met het Gamekings Team. Drie uur slaap per nacht, 14 uur werken per dag en veel alcohol wordt er ineens aan de noodrem gehangen en haakt er iemand voor het eerst tijdens deze Premium Asia Roadtrip af.

Vandaag gingen we bij twee indie developers langs om te kijken hoe het leven van een Taiwanese developer er nu precies uit ziet, maar na een half interview moest Boris ‘Spiderman’ van der Ven het voor gezien houden en zijn heil opzoeken bij de dichtstbijzijnde WC om vervolgens naar huis te keren om zijn bed op te zoeken.

7Quark

Eenmaal aangekomen bij bij de eerste afspraak krijgen we een kijkje in de keuken van het kleine Indie team genaamd 7Quark. Een team bestaande uit drie man en bekend van de Taiwanese puzzelgame Mr. Catt (verkrijgbaar voor Android & iOS, ga het checken!).

Red Candle Games

Vervolgens gingen Koos en Jelle op bezoek bij Red Candle Games, de ontwikkelaar van de game Detention waar we ook een Let’s Play van hebben opgenomen. Eenmaal aangekomen bleek het dat we te maken hadden met een heus Taiwanees Blammo kantoor inclusief cryptomania en nerf guns. En ojah, er sterft ook nog eens bijna iemand live on camera tijdens het interview (letterlijk!).

We hopen dat jullie je enorm vermaken met een item dat wat dieper duikt in de Taiwanese gaming industrie. Is jouw interesse gewekt? Ga je Mr. Catt of bijvoorbeeld Detention checken of is het niets voor jou? Laat het ons weten!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch