Menu Premium
Loading...

Let’s Play Detention

28/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week staat zoals bekend bijna volledig in het teken van de Gamekings Asia Roadtrip. Dit neemt niet weg dat we hier in Amsterdam keihard doorgaan met het maken van toffe items. Dit keer zijn Kevin en Steven de studio ingedoken om aan de slag te gaan met Detention. Dit is een game die zich afspeelt in Taiwan, waar de heren in Azië zich op dit moment bevinden. De link is dus duidelijk, maar biedt de game ook daadwerkelijk iets bijzonders? Je gaat het zien in deze Let’s Play Detention!

Detention is vooral bijzonder

De titel wordt op Steam als volgt omschreven: “A atmospheric horror game set in 1960s Taiwan under martial law. Incorporated religious elements based in Taiwanese/Chinese culture and mythology, the game provided players with unique graphics and gaming experience.” Het moge duidelijk zijn dat we hier te maken hebben met een diepgaande game. De Japanse gamesindustrie beleefde in 2017 een sterk jaar met titels als NieR: Automata en Persona 5. De kwaliteit van deze games staan buiten kijf en na jaren ellende was dit een welkome opsteker. Er lijkt dan ook weer een sprankje hoop op betere tijden aanwezig te zijn. Het is echter nog altijd zeer de vraag of kleine, obscure titels als deze een plekje in de markt kunnen verkrijgen.

Steven en Kevin gaan in deze Let’s Play aan de slag met Detention. Beide heren hebben een natuurlijke voorliefde voor Aziatische games, maar kijken niettemin met een kritisch oog. Wat is jullie mening over Detention? Heb je de game gespeeld? Laat je horen in de comments onder Let’s Play Detention!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch