Menu Premium
Loading...

OnePlus 8 Pro Review – ‘Een dikke snapdragon in je broek’

15/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

OnePlus heeft een nieuwe telefoon, of eigenlijk twee nieuwe telefoons op de markt gebracht. De OnePlus 8 en de OnePlus 8 Pro. Een nieuwe generatie telefoons dus. We kregen nog voor de release de OnePlus 8 Pro op de redactie, in de dikste uitvoeringen. Boris speelde er een lang weekend mee en vertelt in dit lekker lange item aan Daan zijn ondervindingen.

De OnePlus is duurder geworden

Het moge bekend zijn dat OnePlus een populair merk onder de redacteuren is. Net zoals de iPhone. Een aantal hebben er een in bezit. Reden is vooral de prima kwaliteit tegen een prima prijs. Maar daar is nu met een prijs van 999 voor de  Pro wat in veranderd. Hoe kijken Boris en  Daan hier tegen aan. De lage prijs was nu juist iets wat OnePlus zo onderscheidend maakte. Krijg je bij de 8 Pro zoveel meer dat het de prijs waard is? Boris en Daan hebben het er uitgebreid over en het finale oordeel is voor beiden geen makkelijke.

Er zit weer een hoop power in de nieuwe telefoon

Technisch zit de OnePlus 8 Pro zoals je gewend bent van deze Chinese producent, weer vol krachtige techniek. Voordat je de review van de OnePlus 8 Pro gaat bekijken, is misschien handig om de specificaties van de nieuwe telefoon even voor je op een rijtje te zetten.

  • Cameragaatje aan de voorkant
  • 6,78 inch amoled-scherm
  • Erg hoge ververssnelheid van 120Hz
  • Vierdubbele camera, hoofdcamera met 48 megapixel-resolutie
  • Snelle Snapdragon 865-chipset
  • Draadloos opladen
  • 5G, dus klaar voor de toekomst

Wat gaat het worden. Weet de nieuwe OnePlus de redactie wederom te bekoren of gooit de hogere prijs (enigszins) roet in het eten? Zijn er zaken die echt onderscheidend zijn en die dit nieuwe toestel opnieuw dat wat meer rebelse en eigenzinnige karakter geven. Je hoort en ziet het in deze review van de OnePlus 8 Pro.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch