Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de Briefmeneer, een bug in Call of Duty en paaseieren

13/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn er met allen wat bruiner op geworden na een zonovergoten, lui weekend. En dat konden we na de 14 uur durende Gamekings Lockdown Stream ft. Bar Weinig Corona wel even gebruiken. Jelle stopte als laatste op zaterdagochtend 7:30 uur. Maar goed, jullie hadden een dikke party verdiend en hopelijk hebben jullie die ook gekregen. Nu weer tijd voor een normale, rustige livestream, met een hoop brieven en vragen. Als je tenminste van ons kan verwachten dat we iets ‘normaals’ maken… Het zijn deze keer Jelle en Boris die achter de desk gaan plaatsnemen om jullie een uur vermaak aan te bieden. Met een bijrol voor de Briefmeneer.

Wie heeft de vetste streaming setup thuis

We hebben ook deze week een aantal leuke brieven binnen gekregen. Lekker divers van onderwerp ook. Een van de brieven die we behandelen behelst het onderwerp van onze thuis setup’s. Wie heeft de vetste setup thuis? En zijn we jaloers op elkaars setup? Hoe zit het met onze back catalogue? Is die groot en divers genoeg om de lockdown mee door te komen? Ook hoor je in deze editie een vraag over een ‘Memory Error 13-71’ in Call of Duty Modern Warfare langskomen. Of wij daar al mee te maken hebben gehad? Liever niet natuurlijk, nu we allemaal helemaal into Warzone zijn, maar Jelle en Boris duiken even in de materie.

Lofzang op de Briefmeneer

We mochten de brief over het perfecte gekookte ei ook niet laten ontbreken, en dus hoor je hier het antwoord. Doe er je voordeel mee. Tot slot houden we in de deze editie van Brievenmaandag ook een kleine aubade voor de Briefmeneer. De man die ons elke maand wel minimaal één keer ‘verblijdt’ met een lange brief en afgelopen vrijdag een gulle donatie deed. Vanaf nu kan geen brief van hem meer te lang zijn. Veel plezier met deze Brievenmaandag en Stay Safe!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch