Menu Premium
Loading...

One Punch-Man: A Hero Nobody Knows Review – Kopen, budgetbak of slopen?

04/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

One Punch mega fan Emiel zit klaar om eindelijk met zijn anime evenbeeld te spelen. Daan is wat minder bekend met de serie. Lukt hert Emiel om Daan ook fan van de serie te maken of biedt het spel daarvoor te weinig kwaliteit. Je ziet het in deze review van One Punch-Man: A Hero Nobody Knows.

Helaas is niet de hele game met Saitama

One Punch-Man: A Hero Nobody Knows heeft een soort “hero arrival” systeem waarin je voornamelijk met je eigen gemaakte karakter speelt. Op bepaalde momenten in de game kun je echter ook de hulp in roepen van van de kale held zelf. De ontwikkelaar heeft het gegeven van de super powers van de held op een leuke manier opgelost. Namelijk door hem niet gelijk in de match op te roepen. Pas nadat je de eerste klappen hebt gevangen komt hij in beeld. En natuurlijk faint onze man niet zomaar als er in een match twee Saitama’s zitten. Nog beter, hij rent gewoon weg. Dan kun je immers nooit verliezen.

De fan van Anime fighters zit de laatste tijd goed

De afgelopen jaren zijn de Anime Fighter fans goed bedeeld geweest met games. Van Dragon Ball Z: Kakarot afgelopen jaar tot en met de DRAGON BALL FighterZ van een paar jaar geleden. En nu dus weer One Punch-Man: A Hero Nobody Knows. De game biedt dankzij de ‘Hero Arrival’ ook een een multiplayer, waarin je buiten het game roster ook je vrienden kunt oproepen.

Daan volledig aan de One Punch Anime

Emiel is een groot fan van de franchise en Daan wil het graag leuk gaan vinden. Twee man die een week terug vol verwachting aan One Punch-Man: A Hero Nobody Knows zijn begonnen. En nu aan tafel komt hun oordeel er uit. Wat gaat het zijn: Kopen, budgetbak of slopen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch