Menu Premium
Loading...

Let’s Play Dragon Ball Z: Kakarot – aan de slag met Goku

21/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de dag van Dragon Ball Z: Kakarot op Gamekings. Later vandaag volgt de review van Koos en Emiel, maar je kunt eerst genieten van hoe Daan en Jelle een halfuur aan de slag gaan met Goku in de eerste grote game van 2020. De game is sinds vorige week vrijdag (17 januari) speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Dragon Ball Z: Kakarot

Zoals gezegd volgens veel mensen de eerste grote game van 2020. En die verdient natuurlijk wat extra aandacht. In Dragon Ball Z: Kakarot ga je vooral aan de slag met het verhaal van Goku en Z Fighters. Dit is in de Let’s Play ook duidelijk terug te zien. Je staat niet enkel op een fantastisch strijdtoneel met een wereld waarin veel te beleven is, maar je ervaart ook hoe je het best kunt overleven in de wereld van deze game. Daar kom je vanzelf achter terwijl je de game speelt.

Vecht, vist, eet en train met Goku, Gohan, Vegeta en anderen karakters. Je kunt dankzij de open wereld nieuwe gebieden verkennen en avonturen beleven naarmate je vordert in het verhaal. Tenminste, het lijkt een open wereld. Daan en Jelle vinden er in dit item wel het zijne van. En ondertussen smeet je sterke banden (of minder sterke banden natuurlijk) met andere helden uit de rijke wereld van Dragon Ball Z.

De gameplay is diverse

Daar komen Jelle en Daan in deze Let’s Play wel achter. Je kunt namelijk veel doen en je hebt de vrijheid om te gaan, staan en vliegen waar je maar wilt. En dus kun je best lang zoet zijn met deze game. Wat het verdict van Emiel en Koos is, dat hoor je later vandaag. Voor nu: geniet van hoe Daan en Jelle zich een halfuur lang een weg banen door de schitterende wereld van Dragon Ball Z: Kakarot.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch