Menu Premium
Loading...

Alle 38 next-gen PS5 games uit PlayStation Magazine gecheckt

03/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat een bizarre dagen maken we mee. Events worden massaal uitgesteld vanwege de terechte onrust in de VS. Maar iedereen weet ook dondersgoed dat de pr boodschap ooit de lucht in zal gaan. En dat de industrie dat liever niet in juli, augustus (allebei zomervakantie, dus niemand kijkt) of september (te laat, want de games/consoles komen bijna uit) doet. Er moet ook geld verdiend worden. Zo hard is de wereld momenteel. In dit soort onrustige tijden hebben wij e de schone taak om jullie zo goed als mogelijk te berichten over wat er allemaal gebeurd in de game-industrie. En waar jullie rekening mee moeten houden. Ook jullie maken immers binnenkort de beslissing voor welke console jullie gaan en welke games jullie in de gaten willen houden.

JJ dook daarom in de Official PlayStation Magazine van deze maand. Daarin zouden namelijk 38 next gen games gepresenteerd worden. Wat voor nieuws kon hij uit dat blad halen? En was er verder nieuws vrij gekomen rond het uitstellen van het PlayStation 5 event. Kleine, leuke lekjes misschien…

Hoeveel onbekende titels zitten er tussen de 38 games

38 next gen games dus in de OPM. Games die allemaal op de PlayStation 5 gaan uitkomen. Althans, daar ging JJ wel vanuit, want waarom zouden ze anders in een magazine staan dat draait om de PlayStation… 38 is een flink aantal. Helemaal als je tot nu toe nog heel weinig next gen gezien hebt. En dus bladerde JJ het blad vrolijk door. Hoeveel nieuws kon hij vinden? Waren er indrukwekkende screenshots te zien? Misschien scoops rond games die we nog niet hadden zien aankomen? In deze update neemt hij het allemaal met je door.

Komt PlayStation 5 met twee scary (timed) exclusives

En was er verder nog nieuws te vinden rondom de PlayStation 5? Bij dit soort announcement-events lekt het altijd een beetje. Nu ook? Nieuwe games die we nog niet kenden. Geruchten die opeens vrij hard zijn? JJ zoekt het voor je uit.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch