Menu Premium
Loading...

Nioh 2: The Tengu’s Disciple Review – Kopen, budgetbak of slopen?

20/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondertussen is het een algemeen feit dat Skate wel echt de vaandeldrager van dit genre is. Want jawel ondertussen kunnen we dit soort games een plekje geven in het Soulsborne genre. Hij is er dan ook wel echt even voor gaan zitten. Dit is namelijk niet iets wat je wilt overhaasten. Jelle daarin tegen, heeft dus echt helemaal niets met dit soort games. Maar de laatste tijd is Jelle dan wel weer veel bezig geweest met een bepaalde samurai game. Namelijk Ghost of Tsushima. Zal Jelle na het betoog van skate over Nioh 2: The Tengu’s Disciple overgehaald zijn om er toch ook aan te beginnen? De redactie denkt van niet ;) wat denk jij?

De groeiende interesse in Samurai games

In de afgelopen jaren valt het ons op dat er meer Interesse is gekomen in Samurai games. Maar sinds wanneer hebben Samurai’s hun weg terug gevonden naar games? Toevallig lijkt het erop dat dit genre sinds Nioh weer meer in the picture is komen te staan. Mensen vonden het vet en samen met de mechanics van het Soulsborne genre is dit dus zeker een goede keuze geweest. Hierna heeft For Honor nog een Samurai character geïntroduceerd en natuurlijk Ghost of Tsushima lijkt zelfs voor de mainstream gamers een hit geweest te zijn.

Wat heeft The Tengu’s Disciple toegevoegd aan de game

Ga er maar gerust even voor zitten want je kunt weer lekker aan de gang met deze DLC. Natuurlijk zijn er nieuwe missies en bosses. Maar er worden ook gewoon nieuwe soorten NPC’s geïntroduceerd. waaronder Minamoto no Yoshitsune, niet te verwarren met onze vriendelijke vriend Miyamoto ;). Minamoto zal daarin tegen niet zo vriendelijk tegen je zijn. Maar gelukkig wordt jouw arsenaal ook uitgebreid met armor maar ook met verschillende soorten split staffs. Eigenlijk legt het zichzelf al uit maar het is dus een staf die zich in tweeën splitst waarmee je weer heerlijk damage kunt doen. Mocht je nou willen weten of Skate dit ook een waardige DLC vind check dan deze review! En laat ons vooral in de comments weten wat jullie van deze uitbreiding vinden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch