Menu Premium
Loading...

Nintendo Switch Oled Review: ‘Zelfde Switch met een mooier scherm’

13/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen de Switch uitkwam in 2017 was het al snel duidelijk dat de console het goed zou doen. Daarnaast mochten we misschien wel verwachten dat Nintendo net zoals bij de 3DS, verschillende versies zouden uitbrengen. En dat is precies wat er nu is gebeurd. Er is een nieuwe versie van de populaire handheld uitgekomen. De Switch OLED is uitgebracht en wij hebben het getest. Hoe speelt het apparaat? Is het echt zoveel beter? Merk je echt dat het een nieuw scherm heeft? Dit en nog veel meer gaan we allemaal behandelen in de review van de Switch OLED.

De veranderingen naast een OLED scherm

Dit is niet de eerste handheld console die uitkomt met een OLED scherm. 10 jaar terug probeerde Playstation dat ook met de Vita. Dat bleek echter niet zo’n succes te zijn. Nu is het aan Nintendo om de kracht van OLED te tonen op de Switch. Maar nu is natuurlijk de vraag. Zie je dat echt? En heeft het nieuwe apparaat nog meer voordelen? Of is het echt puur alleen het scherm dat veranderd is. Verder is natuurlijk de vraag hoe de games er op spelen. En dan vooral Metroid Dread. Hoe zit het verder met de framerate op de Switch OLED? Is daar verder een verschil in?

Maakt dit de Switch future-proof

Gaat dit de versie zijn dat ervoor zorgt dat het succes van de Switch door blijft gaan? En gaat dit betekenen dat er voorlopig dan toch echt geen 4k versie komt? Of is dit het begin van een nieuwe generatie Switch handhelds die future proof zijn? Gaan de games er verder echt gebruik van maken? Of blijft het precies hetzelfde? We gaan het allemaal zien. Koos gaat al zijn ervaringen met jullie delen. Je ziet het in de review van de Switch OLED.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch