Menu Premium
Loading...

Nintendo op de E3: hebben ze de E3 van 2019 gewonnen?

19/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo kwam hard dit jaar op de E3, de grote speler kwam namelijk als enige met een echte uitsmijter. De uitsmijter was Legend of Zelda: Breath of the Wild 2, of de sequel. Daarnaast kwamen ze met ouderwets veel lekkere typische Nintendo games, hebben ze hiermee de E3 gewonnen? En wat is er eigenlijk gespeeld in LA?

Boris en Emiel zijn Nintendo fans

Boris en Emiel zijn fans van Nintendo, zijn ze ook na deze Nintendo Direct weer laaiend enthousiast over de games voor de Nintendo Switch? Luigi’s Mansion 3 kwam langs en dat is tof voor het gehele gezin, aldus papa Boris! We kijken ook naar waar de toekomst van Nintendo ligt, hoe lang blijft de Switch nog populair en welke stap gaan ze hierna nemen?

Pokemon Sword and Shield zijn populair

Pokemon Sword and Shield zijn populair bij de Gamekings community, en niet zonder reden! Denken Jelle, Emiel en Boris er ook zo over of vinden ze de games teveel van hetzelfde worden en zijn eigenlijk alleen de visuals verbeterd?

Banjo-Kazooie komt rammen in Super Smash

Emiel is super blij met Banjo-Kazooie in Super Smash, Jelle kan dat eigenlijk niet begrijpen. Toch kan Emiel zijn enthousiasme niet voor zich houden, Rare gaat namelijk weer knallen volgens hem, hoe dan ook, en mogelijk samen met Nintendo. Zullen we ooit een nieuwe Banjo game krijgen op de Switch bijvoorbeeld? De toekomst zal het ons leren.

Staan jullie ook flink te springen om deze nieuwe games? Of zijn er andere games waar je meer op zit te wachten? En hebben ze de E3 wat jouw betreft gewonnen? Laat het ons weten in de comments, ook als je denkt dat Xbox de E3 heeft gewonnen, wel even uitleggen hoor.

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch