Menu Premium
Loading...

GKE3 Journaal over Gods and Monsters, Nintendo en Roller Champions

12/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hatsa flatsa de patsa! De perconferenties zijn voorbij en dus is er nu nieuws! JJ en Skate hebben weer een nieuw journaal voor je met Gods and Monsters, Nintendo en nog veel meer! Hebben we er een beetje zin in?

Gods and Monsters

Gods and Monsters is een nieuwe IP van Ubisoft, maar wat voor een game is het nou eigenlijk? Er is inmiddels wel wat meer bekend geworden over de game die zich afspeelt rondom de Griekse mythologie. Skate en JJ bekijken de trailer nog een keer en komen tot de conclusie dat dit de strijd aan gaat met Zelda, en hoe willen ze dat ooit gaan winnen? Skate denkt dat dat behoorlijk moeilijk gaat worden, en is dit Assassin’s Creed voor kinderen?

Nintendo deed het goed?

Nintendo was natuurlijk als laatste aan de beurt en deed het behoorlijk goed, welk nieuws is er nog naar buiten gekomen over Nintendo? Je hoort het allemaal in dit journaal!

Games, games en nog eens games

We krijgen de dagen na persconferenties altijd een hoop extra informatie over de games. Zo ook over Roller Champions bijvoorbeeld. En dat doet denken aan bepaalde films! 

Wat vinden Skate en JJ van deze game? Is het een simpele Rocket League kopie of is het meer dan dat? Ze bespreken het in deze video.

Hoe hebben jullie de E3 tot nu toe beleefd? Viel het tegen? Vond je het geweldig? Laat het ons weten in de comments en vergeet ook niet voor The Wall 2019 te stemmen! Dat kan je HIER doen. Laat weten of je Halo Infinite geweldig vond of niet, en dat over nog heel veel andere games!

Drop al je vragen en opmerkingen in de comments hieronder. Die mogen over de E3 gaan, of over iets totaal anders! Wij proberen ze allemaal te beantwoorden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch