Menu Premium
Loading...

Nintendo Direct: het complete overzicht met o.a. Super Smash Bros

09/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo maakt hun plannen voor 2018 bekend in een verse Nintendo Direct! Een dik dozijn nieuwe games zijn aangekondigd voor zowel de Switch, als de nog altijd populaire 3DS. Koos en Kevin nemen ze allemaal stuk voor stuk met je door. Zo komt er een Super Smash Bros. naar de Switch met sowieso de Inklings uit de Splatoon serie als speelbare karakters.

De eerste betaalde DLC voor Splatoon 2 komt er aan, de Octo Expansion. Iedereen en zijn moeder heeft wel eens voor een Wii gestaan en met Mario en zijn maatjes een potje tennis gespeeld. Vanaf 22 juni kan je dit weer doen met Mario Tennis Aces! Voor dit en Meer check je nu: Nintendo Direct! Met Super Smash, Mario Tennis en Splatoon 2.

Nintendo Direct met een nieuwe Super Smash Bros.

Van de week hadden we al een kort nieuws item over een voorspelling van analisten uit de game-industrie. Nintendo gaat waarschijnlijk Microsoft voorbij in de strijd om de tweede plek in de console oorlog. Daar is natuurlijk een moddervette line-up van games voor nodig. De grootste aankondiging is Super Smash Bros. Dat is naast Mario Kart de hardste game om met je maten op de bank te spelen. Hij komt in 2018 naar de Switch dus zet het bier alvast koud en nodig al je vrienden uit!

Naast eigen titels komt Nintendo ook met veel games van third party-ontwikkelaars als SQUARE ENIX, Capcom, Grasshopper Manufacture, From Software en Ubisoft. Bij de Wii U schortte het nogal aan de third party ondersteuning. Goed om te zien dat zoveel ontwikkelaars achter deze console staan. Er is zelfs een Amiibo aangekondigd van Solaire of Astora uit Dark Souls! Met de Amiibo kan je wanneer je wilt de zon aanbidden met een in-game gebaar. PRAISE THE SUN! Welke titel hebben jullie het meeste zin in? En de vaste vraag: Is dit het moment om een Switch te halen? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch