Menu Premium
Loading...

Ni no Kuni 2 Revenant Kingdom Review: “Potentiële game of the year!”

22/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De grote release voor de Playstation 4 deze week. Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom van de studio Level-5 is het vervolg op Ni no Kuni: Wrath of the White Witch. Skate en Kevin hebben de game uitgebreid gespeeld en staan klaar voor de Ni no Kuni 2 Review! Vorige week heeft Is Kevin al gelukkig gemaakt met de Collectors Edition van de game! Waar ze bij deel een nog een nauwe samenwerking hadden met de gerenomeerde anime studio Ghibli is dat bij dit vervolg niet het geval. Gelukkig zijn de character designer Yoshiyuki Momose en de componist Joe Hisaishi van de studio nog steeds nauw betrokken geweest bij dit project. Heb je Spirited Away al 10 keer herkeken? Heb je het eerste deel van de Ni No Kuni reeks zowel op de DS als de Playstation 3 gespeeld? Kijk dan nu naar: Ni no Kuni 2 Review!

Op avontuur met de kattenkoning in Ni no Kuni 2!

Ni no Kuni 2 is een third-person JRPG. Je speelt met Evan Pettiwhisker Tildrum, de jonge koning van de katten stam. Hij wordt van de troon gestoten en moet hard werken om zijn troon weer terug te krijgen. Hij krijgt gelukkig hulp van de ervaren heerser Roland en Tani, de dochter van de lucht piraten. Een bont gezelschap om mee op avontuur te gaan dus.

In het eerste deel van Ni no Kuni had je de klassieke Japanse turn-based combat. Denk Pokémon en vroege Final Fantasy. In deel twee hebben ze het roer rigoureus omgegooid en is de combat real time. Tijdens het gevecht krijg je hulp van de door jouw verzamelde Higgledies. Deze kleine wezens ondersteunen je door krachtige aanvallen te lanceren of je gezelschap te helpen met health buffs. Naast de combat ben je bezig met lineaire quests die het verhaal volgen en het opbouwen van een nieuw koninkrijk. Hebben jullie ook zo’n zin in dit vervolg? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch