Menu Premium
Loading...

Ni No Kuni II King’s Edition Unboxing

18/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kevin vraagt al weken aan JJ of de codes voor Ni No Kuni II al binnen gekomen zijn. Keer op keer wordt Kevin teleurgesteld. Totdat er van de week een grote doos op de deurmat van de redactie werd gedropt. Waar een complete collector’s edition van de game in bleek te zitten en dan ook nog eens de meest complete, namelijk de King’s Edition. Kevin was dolblij toen hij hoorde dat hij hem mee mocht nemen, maar wilde jullie wel nog even laten zien wat er allemaal in de doos te vinden is.

De meest complete doos van Ni No Kuni II

In deze grote doos zitten verschillende toffe items, waaronder een artbook, een diorama en een LP van de game. Maar voor Kevin natuurlijk het belangrijkste de game. Mocht je nog nooit van deze game hebben gehoord, Ni No Kuni II: Revenant Kingdom is een Japanse role-playing game die wordt gemaakt door de studio Level-5 en uitgegeven door Namco Bandai. Je loopt in de grote open wereld van de game die je ziet vanuit third-person perspectief. De releasedatum van de game is 23 maart, dus het is nog even een klein weekje wachten. Echter hebben we hier dus wel een vette unboxing van de collector’s edition van de game voor je klaar. De game komt overigens uit op de PC en de Playstation 4.

Kevin is dolblij met deze doos

Zoals dus al eerder verteld wacht Kevin al weken, als het ondertussen al geen maanden is, op deze game. Hij staat echt te trappelen om hem dan eindelijk aan te mogen raken, maar eerst deze unboxing. Dus hier gepresenteerd door Kevin van Wonderen een doos opening van de collector’s edition van Ni No Kuni II: Revenant Kingdom. Oke klik maar snel op play voordat Kevin de doos helemaal kapot begint te scheuren, want dat is natuurlijk zonde.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch