Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Next Gen Discussie: ‘Het is de perfecte tijd om kritische vragen te stellen’

16/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De next-gen consoles komen steeds dichterbij en de prijzen en releasedate van in ieder geval de Xbox Series X en S zijn bekend gemaakt. We wachten nu nog op de prijs en releasedate van de Playstation 5. En laat het nou net zo zijn dat Sony vanavond een Playstation 5 Showcase uitzend en naar verwachting worden dan de prijs en de datum eindelijk bekend gemaakt. Eén ding weten we in ieder geval zeker, en dat is dat de ‘console wars’ aan zijn. En dat is het ideale moment om lekker met elkaar te discussiëren over de volgende generatie consoles. Om eens een paar kritische vragen te stellen. Zet Xbox bijvoorbeeld de juiste tactische zetten voor de Series X? Zorgt het lange wachten van Sony voor meer of minder hype? Je hoort het in deze Next-Gen discussie!

Xbox slaat toe

Er zijn veel kanttekeningen te plaatsen bij de strategie van beide partijen. Zo is het je vast niet ontgaan dat Xbox lekker aan het shoppen is geweest. Zo kwam vorige week het nieuws naar buiten dat EA Play gratis meekomt met Xbox Game Pass. En Xbox heeft ook een groot aantal studio’s gekocht. Met Game Pass geven ze de games echter bijkans gratis weg. Is dit volgens de mannen wel de juiste manier van zaken doen?

Welke console voelt echt ‘Next Gen’

Iets wat veel mensen doen, is de ene console vergelijken met de ander. ‘De Playstation 5 is de betere console!’ ‘Nee de Series X is de beste console!’ Maar zijn beide consoles überhaupt wel goed genoeg om ‘Next Gen’ aan te voelen? En hoe is de communicatie rondom de next gen’s. Snapt iedereen wel hoe het zit met de Series S en X? Wat het verschil is? Is de line-up van de PS5 rond launch niet de matigste ooit? En zo zijn er nog wel een aantal kanttekeningen die in deze discussie worden gebezigd. En je weet het. Doe vooral mee. Want het zijn geen waarheden? Het zijn kanttekeningen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch