Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #18 met SpaceKees & Boris van de Ven

28/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf de redactie van Gamekings, bekend van Comedy Central, SpikeTV en Gamekings.tv komt deze wekelijkse podcast. Gamekings presentator Boris ontvangt gasten met een fascinatie voor Gaming, Media, Tech, Film, Series, Star Wars, Sport, Crypto Currencies, Gezondheid en nog heel veel meer. Dit keer met de hooggeëerde gast: SpaceKees.

Definitie nerd
(de; m,v; meervoud: nerds) 
1. iemand wiens IQ groter is dan zijn of haar gewicht.

Kees Freek Wouter van den Assem

Een lange naam om te onthouden, maar dat is natuurlijk ook niet zijn artiestennaam want die luidt ‘SpaceKees’. Actief sinds het jaar 2000. SpaceKees is een Nederlandse rapper die nummers heeft gemaakt samen met The Partysquad, Willie Wartaal en zelfs Yung Felix. De Gamekings-veteranen kennen SpaceKees al, de geweldige man was namelijk eerder al in een uitzending van Gamekings te zien.

SpaceKees komt bij ons langs om te praten over echte nerd shit. Nintendo, Mega Man, toys en Star Wars. We praten uitgebreid over Transformer toys en zijn droom om naar Japan te gaan. SpaceKees is onlangs begonnen met livestreamen via Twitch en dus praten we over nieuwe mediaplatformen, mediagebruik en hoe je als artiest en contentmaker tegenwoordig je doelgroep bereikt. Check het!

De Podcast onderweg luisteren? Dat kan!

Spotify: https://open.spotify.com/sh…
iTunes: https://itunes.apple.com/us…
Audio stream: https://audioboom.com/posts…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch