Menu Premium
Loading...

EvdWV met Spacekees en GTA V

26/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel! Boris heeft een very belangrijk persoon meegenomen namelijk, Spacekees! Hij is hier omdat hij een nieuw album heeft gemaakt, genaamd Ocarina. Nee dit is geen toeval, het is namelijk gebaseerd op Zelda. Dus voor de gelegenheid gaat hij samen met Boris de week doornemen in EvdWV met Spacekees en GTA V.

Spacekees is natuurlijk geen onbekende met games en het is dus ook niet raar dat hij een enorm Zelda fan is. Om dit jeugdsentiment te eren, heeft hij een album gemaakt met beats die samples van de Zelda soundtrack lenen.

Nou staat er volgende week een hoop te gebeuren. Er komen namelijk drie super modderdikke A-titels aan, waaronder Halo 4, Far Cry 3 en Medal Of Honor: Warfighter. Maar waar kijkt onze man Spacekees eigenlijk naar uit? Is hij een echte die-hard shooterfanaat, Halo nut of gaat hij toch liever met de ultra gewelddadige Far Cry 3 aan de haal?

Boris blikt nog even vooruit op de nu al kapot geanticipeerde GTA V naar aanleiding van een nieuw stukje artwork dat vrij is gelaten. Spacekees is wel fan van deze gameplay en is helemaal los gegaan met Sleeping Dogs en Max Payne 3. Laat nou bij die laatste game het geval zijn dat er een bepaalde engine ook gebruikt gaat worden in de nieuwe GTA. Word jij er ook al warm van?

Spacekees is een groot Nintendo fan en met de release van de Wii U zo dichtbij vraagt Boris zich af of Kees er een beetje zin in heeft, en of hij de nieuwe console meteen gaat halen natuurlijk. Want bijvoorbeeld Skylanders: Giants komt er voor uit en belooft heel wat kinderzieltjes te gaan winnen. Heb je zin in het weekend? Dan moet je nog even wachten want deze speciale editie van EvdWV mag je niet missen. Kijk snel EvdWV met Spacekees en GTA V!

 EvdWV met Spacekees en GTA V

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch