Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #80 over Super Mario Bros, Velma & Jeffrey Dahmer

09/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op deze zondagochtend, onder een fris najaarszonnetje, presenteren we jou, zoals elke week, een smakelijke portie Nerd nieuws. Opgediend in de vorm van een video en podcast. Ook dit keer hoor je van Jelle en Koos alles wat er de afgelopen zeven dagen is gebeurd in de film-, serie- en comic wereld. In deze Nerd Culture praten de twee over onder andere de The Super Mario Bros. trailer, Spawn, de fascinatie van Keanu Reeves voor Ghost Ridera en Violent Night. Pak zoals elke zondag snel jouw bakkie koffie erbij en een croissante of een zacht gekookt eitje (hard gekookt mag ook) en ga relaxed achterover op de bank genieten van Nerd Culture nummer 80.

De eerste beelden van The Super Mario Bros. Movie getoond

Nieuws genoeg de afgelopen week. Nintendo en Illumination onthulden bijvoorbeeld de eerste Super Mario Bros trailer. Eentje die binnen no time door 1 miljoen mensen werd bekeken. Wat vinden Jelle en Koos van de eerste beelden. En kunnen ze wennen aan het feit dat Mario opeens een menselijke stem heeft? Slachtofferhulp wil dat Netflix de serie over Jeffrey Dahmer verwijdert. Het zou traumatiserend zijn voor slachtoffers van verkrachting en geweld. Ook hebben de twee het over Velma die vanaf nu lesbisch is in Trick or Treat Scooby-Doo! Todd McFarlane’s Spawn krijgt eindelijk nieuwe schrijvers en Keanu Reeves gaat de live-action BRZRKR zelf regisseren.

Keanu Reeves wil graag Ghost Rider spelen

Over Keanu Reeves gesproken. Naar verluidt heeft de acteur gesproken met Kevin Feige en wil hij graag Ghost Rider spelen in de MCU. David Harbour is voorts de kerstman in de eerste Violent Night trailer, Frasier keert terug voor nieuwe seizoenen op Paramount+ en Jared Leto gaat Karl Lagerfeld spelen in een nieuwe biopic. Volle bak fine nerd stuff dus voor een prettige zondagochtend. Dit is Nerd Culture #80.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch