Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #79 over Deadpool 3, The Last of Us & Disney-moeheid

02/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de zondagochtend is er altijd één zekerheid, en dat  is dat jouw vaste portie Nerd nieuwtjes in de vorm van Nerd Culture voor je klaar staat. Alles wat er de afgelopen week is gebeurd in de film wereld krijg jij van Jelle en Koos te horen en zien. Opgediend in de vorm van een podcast en/of video. Vandaag hebben de twee heren zoals altijd flink wat nieuws voor je klaar staan. Bijvoorbeeld over James Earl Jones die stopt met de stem van Darth Vader. Een groot gemis mogelijk want hij had een epische stem. Wolverine komt naar Deadpool 3. Armor Wars is een film geworden in plaats van een serie. Wat vinden de twee van dit besluit. Of Blade, dat er regisseur is kwijtgeraakt. Pak maar snel jouw bakkie pleur er bij, haal de croissant uit de oven en ga relaxed op de bank liggen. Dan kijkt of luistert Nerd Culture nummer 79 het meest lekker weg.

Wolverine te zien in Deadpool 3

Veel nerdy nieuws deze week, met als een van de headliners het nieuws dat Armor Wars nu een film is in plaats van een serie. Hoe dan? Jonathan Majors gaat Dennis Rodman spelen in 48 Hours in Las Vegas. Lijkt ons een interessante maar lastige rol, want Rodman was wel een type… In een epische teaser maakte men bekend dat Wolverine in Deadpool 3 te zien zal zijn. Daar kunnen Jelle en Koos niet anders dan verheugd over zijn, toch? Ook praten ze over de eerste trailer van The Last of Us. Vet? Of niet? Dit en vele andere onderwerpen en kijktips zie en hoor je in Nerd Culture #79

Stem Nerd Culture in de Dutch Podcast Awards

Binnenkort worden de Dutch Podcast Awards gehouden. En ooit willen we met die bokaal in onze handen staan. Helpen jullie mee? Zorg er dan voor met jullie stem dat we bij de genomineerden komen te staan. Wie weet staat de Award dan binnenkort wel op onze desk. Stemmen kun je hier.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch