Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #70 over Marvel Phase 5 & 6

31/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de zondagochtend is het, ook nu, tijd voor jouw vaste portie fijne Nerd nieuwtjes. Alles wat er de afgelopen week is gebeurd in de film wereld krijg jij te horen in de vorm van een podcast. Met Jelle & Koos die inmiddels bekomen zijn van hun Dungeons & Dragons avontuur. De twee hebben laats genomen achter de vertrouwde desk en nemen de tofste nieuwtjes van de week met je door. Met dit keer onder andere nieuws over Phase 4, 5 en 6 van Marvel, Avengers: Secret Wars, Fantastic Four reboot en She-Hulk. Pak dus maar rap jouw bakkie koffie er bij, haal die croissant uit het zakje en ga relaxed onderuit op de bank liggen. Zo geniet je optimaal van Nerd Culture nummer 70.

Marvel Phase 4, 5 en 6 heten nu officieel de Multiverse Saga

Het was de afgelopen week lekker druk met nerdy nieuwtjes. En daar houden we wel van, want anders valt er weinig te lullen in de show. Wat dacht je van het nieuwtje dat Phase 4, 5 en 6 nu officieel de Multiverse Saga heten? Of dat Destin Daniel Cretton de regisseur van Avengers: The Kang Dynasty gaat zijn. Maakt dat de beide heren blij? Won ze ook blij van het nieuws dat The Russo Bros niet Avengers: Secret Wars gaan regisseren. Of is dat nu juist extreem K met P?

Een nieuwe trailer voor She-Hulk met onder andere de Sorcerer Supreme en Bruce Banner

En er is meer nieuws. Wat dacht je van de Fantastic Four reboot die niet opnieuw een origin story gaat bevatten. Kevin Feige die vol lof is over Jonathan Major’s Kang. Een nieuwe trailer voor She-Hulk met de Sorcerer Supreme, Bruce Banner, Abomination en Daredevil. Armor Wars is verdwenen uit de MCU line-up, maar niet gecanceld. We hebben de allereerste trailer voor Wakanda Forever en meer informatie over Marvel’s What If…? Nog niet genoeg onderwerpen. Don’t worry, Jelle en Koos hebben nog veel voor je petto.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch