Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #76 over The Rings of Power (Spoilers)

11/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de zondagochtend is het, zeker als het buiten wat grijzig kan zijn, fijn dat jouw vaste portie Nerd nieuwtjes in de vorm van Nerd Culture voor je klaar staat. Alles wat er de afgelopen week is gebeurd in de film wereld krijg jij te horen en zien in de vorm van een podcast en/of video. Vandaag hebben Jelle en Koos, ondanks de ellende met de treinstaking, een hoop nieuws voor je in petto plus hun ervaring met Rings of Power. Wat dacht je van Elon Musk die meldt dat Tolkien zich in zijn graf omdraait. Amazon die de negatieve reviews van The Lord of The Rings serie verwijdert. Een nieuwe trailer van Black Adam. En wie wordt de nieuwe Freddy Krueger? Pak maar rap jouw bakkie koffie er bij, haal de opbak croissant uit de oven en ga relaxed op de bank liggen. Dan geniet je optimaal van Nerd Culture nummer 76.

The Rings of Power is spaakmakend op vele fronten

Er gebeurde de afgelopen week genoeg in Nerd Country. Elon Musk vindt de nieuwe Lord of the Ring serie helemaal niks. To put it mildly. Volgens hem draait Tolkien zich om in z’n graf. En je weet het, als opper nerd Elon wat zegt, dan schudt de wereld op haar grondvesten. Whoopi Goldberg en Rings of Power cast zijn op hun beurt helemaal klaar met de, volgens hen, racistische LOTR fans. Als producent Amazon vervolgens alle negatieve reviews voor The Rings of Power weghaalt, dan weet je dat je een nerdy relletje hebt. En dan moeten de presentatoren van Nerd Culture mee babbelen.

Squid Game ster krijgt rol in Star Wars

Ook was er de eerste trailer voor Rian Johnson’s Glass Onion: A Knives Out Mystery. Squid Game ster Lee Jung-jae kreeg een hoofdrol in een Star Wars project en Tim Roth filosofeerde over de toekomst van Abomination in de MCU. Een nieuwe trailer was er ook voor Black Adam. Deze trailer introduceerde de Justice Society. Robert Englund schoof deze week Kevin Bacon naar voren als de nieuwe Freddy Krueger. Zijn de heren het daarmee eens? Is hij een goede keuze? Dit en vele andere onderwerpen passeren de revue in een nieuwe editie van Nerd Culture.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch