Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #71 over Batgirl, TMNT Mutant Mayhem & Cyberpunk Edgerunners

07/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de zondagochtend is het, ook deze week, tijd voor jouw vaste portie fijne Nerd nieuwtjes in Nerd Culture. Alles wat er de afgelopen week is gebeurd in de film wereld krijg jij te horen en zien in de vorm van een podcast en/of video. Vandaag hebben Jelle en Koos een hoop nieuws voor je in petto. Want er gebeurde best wel veel. En niet alles was even tof. Zo was daar het overlijden van Nichelle Nicholas aka Uhura uit Star Trek, werd de Batgirl film (die al af was) opeens gecanceld en waren er nieuwe plannen van Warner Bros voor HBO Max. Ook werd er een datum onthuld voor een nieuwe TNMT-film. Pak dus maar rap jouw bakkie koffie er bij, haal die croissant uit het zakje en ga relaxed onderuit op de bank liggen. Zo geniet je optimaal van Nerd Culture nummer 71.

Dolf Lundgren en Sylvester Stallone vliegen elkaar online in de haren

Er gebeurde veel in Nerd land de afgelopen week. Sommige dingen waren leuk, maar er waren ook zaken die ons minder blij maakten. Zoals bijvoorbeeld het overlijden van Nichelle Nicholas aka Uhura. Toch wel een heldin uit de geliefde Star Trek voor de heren. Er was ook (leuker) nieuws over Seth Rogen. Hij onthulde het logo en de releasedatum van de nieuwe TMNT film. Ook leuk, Dolph Lundgren reageerde op een woedende Sylvester Stallone over Drago. Of Kevin Spacey die 31 miljoen moet betalen vanwege grensoverschrijdend gedrag. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Warner Bros Discovery cancelt Batgirl film

En doorgaan doen we. Zo deelde Netflix de officiële trailer van Cyberpunk Edgerunners. Hoe beviel die trailer ons? Everybody Hates Chris keert terug als animatie serie. Hoe blij worden we daarvan? Of zijn we klaar met Chris Rock? Jake Gyllenhaal is gecast in Road House remake. Met UFC fighter Conor McGregor staat hij straks aan de deur. Dit en veel, veel meer zie en hoor je in Nerd Culture #71.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch