Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #69 over Dungeons & Dragons (Feat. Wannes Sanderse)

24/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nerd Culture: wat ons betreft dé podcast over nerdy films & series. De podcast verschijnt zoals elke zondag vanaf 8 uur in de vroege ochtend op jouw beeldscherm. En dit keer wordt hij dubbel leuk, het betreft namelijk een heuse Dungeons and Dragons special. En meer nerdy dan dat kun je het toch niet krijgen. Daan & Koos plus een speciale gast zitten achter de desk en hebben een hoop met jullie te bespreken. Over hun passie voor Dungeons & Dragons dus, maar ook over het belangrijkste nerd nieuws van de afgelopen week.  Pak, dus je kopje koffie en de croissant er maar bij en geniet, misschien wel in de zon, van Nerd Culture #69.

Alles over Dungeons & Dragons

Dungeons & Dragons is iets wat een grote groep fans heeft onder de gamers. En dus ook bij ons. Met name Daan en Jelle willen al tijden een echte D&D sessie houden. Huey en Koos leek het leuk om het een keer uit te proberen. En dus ging het afgelopen vrijdag los in de stream. Maar hoe zit D&D in elkaar? Hoe lang duurt een sessie en zitten er cliffhangers in? Je ziet en hoort het allemaal in deze editie van Nerd Culture.

Volg al het nieuws vanaf Marvel Comin Con op ons Twitter kanaal

Maar er is natuurlijk ook ‘gewoon’ Nerd nieuws. Bijvoorbeeld dat de LOTR composer terugkeert voor Amazon’s Rings of Power. Daar kan niemand bezwaar tegen hebben toch… Ook interessant is dat Sylvester Stallone de rechten van Rocky terug wil en dat Russell Crowe oorspronkelijk Satan zou spelen in Thor Love and Thunder. De heren praten ook over Anthony Starr die mogelijk gecast is als Dracula in Blade. Dit en veel meer zie en hoor je in het 69ste deel van Nerd Culture. En let op! Deze week is het Marvel Comic Con. We delen de grootste nieuwtjes vanzelfsprekend op ons Twitter kanaal. Doe maar abonneren dus…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch