Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #52 over de Halo serie, Tron 3 & Moon Knight

27/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de zondagochtend bieden we je zoals elke week een stukje houvast. Je bent langzaam aan het wakker worden, zet een stevig bak koffie, rent naar de bakker alsof je leven er vanaf hangt omdat je erachter komt dat je geen croissants in huis hebt. Daarna kun je lekker tot rust komen met een nieuwe editie van je favoriete podcast op je oren. De verse editie van Nerd Culture staat namelijk voor je klaar. Nummer 52 wel te verstaan. En vandaag hebben Daan en Jelle het over de nieuwe Halo Serie die sinds donderdag te zien is, Deadpool 3, Avatar 2 en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in Nerd Culture #52. Klik maar snel op de Play knop en zet je favoriete podcast app aan.

De Halo serie is eindelijk beschikbaar op Paramount+

Goed nieuws voor de fans van de Halo serie. De gelijknamige TV-serie is eindelijk beschikbaar. Op Paramount+. Hebben wij de serie al gezien? Of wachten we nog even? Of gaat alleen Koos dit doen? Daarnaast is er nieuws bekend geworden over Marvel Unlimited. Voor de liefhebbers komt de service nu ook 3 maanden lang beschikbaar bij de Game Pass. Is dat iets wat we allemaal gaan proberen als keiharde nerds en Marvel-liefhebbers? Verder hebben de twee heren ook nieuws over de trailer van Avatar 2. Want wanneer gaat die verschijnen?

De nieuwe film uit de Tron reeks komt eraan

Er is ook vers nieuws over Supernatural’s Misha Collins en Gotham Knights. Ook bespreken ze Tron 3, want jawel er komt een nieuw deel en die is mogelijk dichterbij dan we dachten. Daarnaast hebben we ze het over Stranger Things 4, Moon Knight, Werewolf by Night, Godzilla Vs. Kong, Doctor Strange Multiverse of Madness, A Riddler: Year One Comic, Daniël Radcliffe over zijn rol van Harry Potter en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in Nerd Culture #52 met Jelle en Daan.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch