Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #42 over The Batman, Dr. Strange 2 & The Eternals

16/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin je zondagochtend goed met een heerlijk bakje koffie en een lekker croissantje. En dan hebben we ook nog eens een gloednieuwe editie van Nerd Culture voor je klaarstaan. Jouw favoriete podcast waar we alle Nerd nieuwtjes in behandelen. Hoe lekker is dat dan wel niet… Ook vandaag hebben Jelle en Koos een hoop te bespreken. Er zijn zoals altijd wat series en films bekeken. Plus een rits aan nieuwtjes verzameld plus wat aanraders. De twee gaan het onder andere hebben over Dr Strange 2. We gaan namelijk een wel heel bekende acteur terug zien in dit tweede deel. Dit en nog veel meer zie en hoor je allemaal in Nerd Culture nummer 42.

The Batman is toch niet R-Rated

Verder is er bekend gemaakt dat The Batman minder bruut gaan worden dan dat we eigenlijk hoopten. De film krijgt een PG-13 rating. Betekent dit meteen dat de film gaat tegenvallen? Jelle en Koos praten ook over Tony Stark. Zoals jullie vast weten ging het niet echt goed met hem in het laatste deeltje van The Avengers. Mogelijk komt er desondanks een nieuwe Tony Stark. En wij denken te weten wie de hoofdrol gaat spelen…

De review van The Eternals

Tot slot hebben ze het uitgebreid over The Eternals. Want die film is bekeken. Daarom een review op het einde van deze editie. Heb je die film nog niet gezien, pas dan op voor de spoilers. Koos en Jelle kondigen netjes aan wanneer het zo ver is. Kun je meteen de vingers in je oren stoppen als je de film nog niet gezien hebt. Moet je The Eternals gaan bekijken? Is het vet? Is het misschien wel de beste Marvel film aller tijden? Of viel het tegen? Het beloofd een gezellige en extra lange uitzending te worden. Je ziet en hoort het allemaal in Nerd Culture nummer 42.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch