Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #20 over Black Widow, Suicide Squad & Masters of the Universe

01/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een klein feestje, de twintigste editie van Nerd Culture is een feit. De zondagochtend wordt nu nog toffer met deze kakelverse versie editie van Nerd Culture bij je ontbijt. En dus serveren Nerd Bosses Jelle en Koos (he’s back!) jou een smakelijke en zwaar nerdy podcast (of video, als je liever kijkt). Het betreft een reguliere editie waarin de drie heren een wagonlading aan nieuws en trailers met jullie gaan doornemen. En er valt echt genoeg om over te nerden. Zo klaagt Scarlet Johansson Disney aan, is een nieuwe Die Hard film out of the picture en gaat Bob Odenkirk op de set vervelend onderuit. Allemaal lekker kijk- en luistervoer voor de zondag dus.

Black Widow Scarlett Johansson is pissed of en klaagt Disney aan

Scarlett Johansson is boos. En als ze boos is, dan moet je oppassen. De actrice klaagt Disney aan omdat Black Widow naar haar mening al te snel gestreamd gaat worden. En ze krijgt een deel van de bioscoop recette. Disney is het daar niet mee eens en noemt Johansson’s rechtszaak ‘sad & distressing’. Wie geven de drie heren gelijk? Disney kwam ook in het nieuws omdat de Die Hard prequel de nek hebben omgedraaid. Waarom? Dat hoor je in deze twintigste editie van Nerd Culture. 

The Suicide Squad scoort hele hoog waarderingscijfers

En er is meer. veel meer. Wat dacht je van de volgende onderwerpen. The Suicide Squad wordt een sequel… maar niet van de 2016 film. James Gunn overwoog om een Joker-style Suicide Squad te maken. Kevin Smith reageert op outrage omtrent Masters of the Universe: Revelation. Nathan Fillion heeft vrede de huidige Uncharted film. De nieuwe Predator film wordt een sequel met female lead en PG13. En zo kunnen we wel even doorgaan. Een propvolle aflevering vol nerd fun dus. Veel plezier alvast!

WandaVision & Loki finale in sync?

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch