Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #16 over Mythic Quest S2, Ant Man & LOTR anime

20/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na twee hectische weken zijn ook wij wel eens toe aan iets anders dan games. En daarom hebben we voor jullie én voor onszelf een nieuwe Nerd Culture aflevering gemaakt. Gewoon omdat we het zo tof vinden om over Nerd stuff te praten. Deze week hebben de twee het over Mythic Quest seizoen 2, de opnames van de volgende Ant-Man én heeft de Lord of The Rings anime een belangrijke link met een bepaalde veldslag uit de film serie. Koos en Jelle babbelen je bij over al het Nerd gerelateerde nieuws van de afgelopen week.

Nerd Culture: Jelle en Koos over Mythic Quest seizoen 2

Zoals iedere week hebben Koos en Jelle een aanrader voor je opgesnord. En deze week gaat de titel van ‘ Aanrader van de Week’  naar Mythic Quest seizoen 2. De serie (die wordt uitgezonden bij Apple+) gaat over een aantal medewerkers die werkzaam zijn bij een fictieve game studio. Bij deze gamestudio werken de medewerkers aan de game Mythic Quest. Uiteraard weet je dit allang al als je seizoen 2 hebt gezien. Maar mocht je dit nog niet op je radar hebben staan, dan gaan Koos en Jelle je uitleggen waarom jij het moet checken. En het voordeel van dit alles: er is al één seizoen, dus een tweede erachteraan bingen is zo gepiept.

Paul Rudd heeft er iets uit gefloept

Superhero fans: opgelet. Paul Rudd als Ant Man komt over een paar jaar terug op je scherm. De nieuwe Ant-Man film (Quantumania) staat voor release gepland in 2023. Dat is nog even wachten, maar Paul Rudd heeft in ieder geval wel verklapt dat de opnames inmiddels zijn gestart. Naast dit alles komt er ook een LOTR anime serie die (naar verluidt) een connectie heeft met een veldslag uit de tweede film van de normale filmreeks. Over dit alles en meer gaan Koos en Jelle je bijpraten in deze nieuwe aflevering van Nerd Culture.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch