Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #19 over Star Trek, Emmy nominaties en seizoensfinale Loki

18/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We draaien het riedeltje gewoon nog een keer af. Omdat het zo ontzettend waar is. De zondagochtend is namelijk geen zondagochtend zonder een kakelverse versie editie van Nerd Culture bij je ontbijt. En dus serveren Jelle en Daan (Koos is on holiday) jou weer een smakelijke podcast (of video, als je liever kijkt). Na de special over Whoop-Ass films is het dit keer tijd voor een reguliere editie. Jelle heeft bakken nieuws voor verzameld en we gaan het natuurlijk hebben over Loki. De serie op Disney + die deze week afliep met een een grande finale. Tenminste dat hoopten we, want de voorgaande delen bevielen ons erg goed. Kwam de spreekwoordelijke kers op de taart er inderdaad of fladderde de serie een beetje koeltjes naar het einde. Daan en Jelle gaan het je vertellen.

Een nieuwe Star Trek film maakt ons altijd blij

Waar Daan en Jelle ook woorden aan gaan besteden, zijn de nominaties voor de Emmy’s. Een meer dan prestigieuze award. Zijn de nominaties een beetje Nerd-proof of valt er weinig te genieten voor ons soort mensen? Nieuws is ook dat Wandavision regisseur Matt Shakmann een nieuwe Ster Trek movie gaat regisseren. En iedereen die Gamekings een beetje volgt, weet dat Jelle meer een Trekkie dan een Warsie is. Dus hoe hyped is hij?

Hoe was de seizoensfinale van Loki?

Natuurlijk gaan de heren het ook hebben over Rick and Morty seizoen 5. Dat is sinds kort onderweg en iedereen wil natuurlijk nu weten of de beide nerds de  keuze afleveringen tot nu toe vet vinden. En dan is er natuurlijk Loki. Een serie die tot nu erg hoog scoorde op de ladder van nerdisnish. Afgelopen week was daar de laatste aflevering. Eentje waar alle verhaallijnen bij elkaar zouden komen. In de hedendaagse entertainment wereld moet een laatste episode altijd een knaller zijn. De lat ligt bij kijkers heel hoog. En dus was de spanning deze week groot. Wist de seizoensfinale van Loki aan alle verwachtingen te voldoen? Je ziet er hoort het in Nerd Culture #19.

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch