Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #17 over de beste & slechtste superhero films uit de 90’s

27/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zondagochtend is geen zondagochtend zonder een lekkere versie editie van Nerd Culture bij je ontbijt. En dus serveren Jelle en Koos jou weer een smakelijke podcast (of video, als je liever kijkt). je kunt deze aflevering gerust een special noemen, want de heren gaan terug naar de door hen zo geliefde jaren ’90. De jaren waarin volgens de twee een groot aantal van de beste nerd movies ooit zijn gemaakt. Nog regelmatig starten deze twee heren films uit die periode op. Ook al hebben ze die al een keer of zes gezien. Cinematografie, het verhaal, de karakters, het design, alles klopt. Tenminste,d at is wat de heren beweren. En in deze aflevering van Nerd Culture leggen ze uit waar deze adoratie van hun kant op gebaseerd is. Ram op die Play-knop en ga even een dik uur full nerd nerd…    

Nerd Culture gewijd aan de heilige jaren ’90

De reeks aan, volgens hen, vette films uit de jaren negentig is lang. Zo lang dat niet alles in deze editie kan langskomen. Maar de twee hebben wel een flink aantal parels klaar gezet om als bewijs voor de stelling dat de jaren ’90 rockten als een malle. Wat denk je bijvoorbeeld van TMNT 1990, The Mask, Blade, Batman Returns, The Crow, Tank Girl, Men in Black, Judge Dredd, Spawn en The Matrix. Do they ring a bell? Ja toch? Het zijn allemaal epische films die bij zeer veel mensen in het geheugen gegrift staan. En wie weet na vandaag ook wel bij jullie.  

Wie genoot niet van Judge Dredd, Men in Black of The Matrix…

Niet alles was vet in de jaren ’90. Films als bijvoorbeeld Batman Forever, Captain America, Turtles III en Steel sloegen de plank wat betreft Koos Jelle en Koos goed mis. En ook dat weten ze in deze aflevering van Nerd Culture goed uit te leggen. Kortom, meer dan genoeg kijk- en luistervoer om een mooie discussie over te beginnen. Want je weet het, Gamekings draait om smaak. En als Jelle en Koos een film of een periode vet vinden, mag je het daar natuurlijk mee oneens zijn. Welke films doen er dan wel toe volgens jullie? Of was er een vettere periode qua nerd movies? 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch